Месец след като стана директор на новините в Би Ти

...
Месец след като стана директор на новините в Би Ти
Коментари Харесай

Хекимян уволни шефката си заради Цънцарова

Месец откакто стана шеф на новините в Би Ти Ви, Антон Хекимян уволни своята шефка, която години наред го лансираше като водещ на утринния блок .

Това е основната редакторката на настоящите излъчвания Валя Гиздарска. Новината, че Гиздарска към този момент няма да работи в Би Ти Ви, била като гръм от ясно небе за чиновниците в малкия екран, тъй като всички считали, че двамата с Антон са близки.

Броени дни преди да й покаже вратата, самият водещ си е правил „ другарски ” фотоси с нея и други хора от екипа на утринния блок. После обаче, без да му мигне окото, я изгонил от работа. На нейно място към този момент застана досегашната изпълнителната продуцентка на „ Тази заран ” Искра Владимирова. Известно е, че тя е първата брачна половинка на някогашния началник на НДК Мирослав Боршош и майка на младата, само че към този момент много известна актриса Радина Боршош.

Според слуховете, Хекимян е уволнил Гиздарска поради околните й връзки с най-голяма му съперничка в малкия екран – Мария Цънцарова. Бившата към този момент шефка била върла фенка на нахаканата водеща. След фурора, който тя направи през лятото в трите седмици, в които заместваше Антон, Гиздарска оповестила, че счита да я остави в екипа на утринния блок за непрекъснато. Хекимян бил на ръба на нервна рецесия, тъй като рейтингът на Цънцарова срина неговия – нещо, което той мъчно понесъл. Неочаквано обаче самата Мария отказала предлагането, обяснявайки, че има две дребни деца, поради които не може да си разреши сходно всекидневно натоварване. Според слуховете, най-вероятно този отговор я е избавил от уволняване, откакто Хекимян пое юздите на новинарските излъчвания. Ако беше приела, евентуално щеше да я последва ориста на Гиздарска, защото звездата на утринния блок не понася да го засенчват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР