Месец след като обяви края на своята актьорска кариера, Робърт

...
Месец след като обяви края на своята актьорска кариера, Робърт
Коментари Харесай

Робърт Редфорд не иска да говори повече за пенсиониране

Месец откакто разгласи края на своята актьорска кариера, Робърт Редфорд промени мнението си сподели, че към този момент не желае да приказва за излизане в пенсия, съобщи Франс прес.

Запитан от публицист на сп. " Варайъти " по въпроса за пенсионирането, по време на премиерата на новия си пълнометражен филм " Старецът и оръжието " ( " The Old Man and the Gun " ), 82-годишният Редфорд отхвърли да съобщи, че този филм е последният му като артист. " Няма да отговоря на този въпрос ", сподели Редфорд и добави, че желае " резервира тайнствеността по тематиката ".



В началото на август в изявление за сп. " Ентертеймънт уикли " Робърт Редфорд съобщи ясно: " Човек в никакъв случай не би трябвало да споделя в никакъв случай, само че стигнах до извода, че актьорството е завършило за мен ". " Ще се пенсионирам, тъй като се занимавам с актьорство, откогато станах на 21 години ", добави той.
 Робърт Редфорд БГНЕС, списък
Сега обаче Редфорд признава, че е позволил неточност, като е направил сходно изказване. " Беше неточност. Не трябваше да споделям това ". Той добави, че в случай че се пенсионира, ще го направи без доста звук, тъй като като го афишира намерено, това привличало доста внимание.-->

Режисьорът на кино лентата " Старецът и оръжието " Дейвид Лоуър разкри наскоро, че по време на фотосите, Редфорд фактически е загатнал, че това му е последният филм като артист.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР