Месец преди да навърши 36 години Светлана Гущерова най-накрая се

...
Месец преди да навърши 36 години Светлана Гущерова най-накрая се
Коментари Харесай

Сетила се: Гущерова се срамува от тъмното си минало и мръснишките снимки

Месец преди да навърши 36 години Светлана Гущерова най-сетне се засрами от голите си фотоси. Многодетната майка и честна госпожа осъзнала, че е срамно, че е заставала пред камера, както майка я е родила. Тя се стараела да скрие от общественото пространство всички следи от палавото си минало, само че това най-малко към този момент било невероятно. Когато децата й пораснат, щяла да им дава за образец живота си, с цел да знаят какво да не вършат.
Ако 3-годишната щерка на Светлана Гущерова един ден реши да се снима гола, майката изрично щяла да й забрани. „ Категорично не! Няма по какъв начин! Не желая да ги изучавам по този път, дори желая по-отрано да ги запиша да учат в чужбина. С годините се убедих, че по-важно от учението няма ”, показа мисли Светлана в изявление пред Би Ти Ви. Самата тя преди години избягала от учебно заведение, с цел да пътува за София и да взе участие в кастинг за плеймейтки. Излъгала майка си, че ще спи у другарка, и се качила в рейса от родния си град Търговище за София. Синът на класната обаче я видял, споделил на майка си, а тя – на майката на бъдещата звезда. И по този начин измамата лъснала. Разочарованата родителка проклела Светлана: „ Пожелавам ти, дъще, да имаш щерка, да видиш какво е! ” И ето, че пожеланието й се сбъднало.

Както е известно, първородното дете на Светла и мъжа й Христиан Гущеров е момиче, което се споделя Анелия-Добромира – от имената на свекървата Анелия и свекъра Добромир Гущеров. Следват още две деца, този път момчета – Добромир и Кристиан-Валентин. Майката се чудела по какъв начин да скрие голите си фотоси , явно притеснявайки се, че един ден децата ще ги видят. „ Дай, Боже, да не тръгнат по този път! Това, през което съм предходна – че съм имала Плеймейт и голи фотоси, ще дам като образец, че не би трябвало да бъде по този начин. Че след години тя (Анелия-Добромира – б.а.) ще се срами, ще се чуди по какъв начин да ги махне тези фотоси от медийното пространство. Защото това е срамно! Да се надяваме, че няма да се срамят от мен, тъй като съм се трансформирала през годините, а има хора, които не се трансформират ”, разсъждава многодетната майка.

Известно е, че тя съумя да роди 3 деца за 3 години – в интервала сред пролетта на 2019-а и пролетта на 2022 година И трите са родени с интервенция. В тези случаи лекарите поучават сред две раждания да има най-малко две години, само че Гущерова не се преценява с тази рекомендация. В същото време тя доста внимава да не скапе 40-килограмовата си фигура. Оказва се, че и трите деца на фината майка са родени прибързано – в осмия месец. Според нея това се дължи на манията й за непорочност.

Първото раждане станало, когато решила да почисти голям бистър „ полюлей ”, както госпожата назовава попилея в дома си. Това станало, когато била бременна в осмия месец. На посетители й пристигнали майка й и свекърва й, тя им посочила какви облекла е купила за бебето, след това решила да чисти. Понеже таванът бил ужасно висок, се качила на стол, застанала на пръсти, а трима души я държали да не падне. Половин час откакто изчистила, почнала да кърви и родила прибързано. Второто и третото бебе също се появили по-рано в сравнение с би трябвало. И трите имали проблеми с белите дробове, лежали в кувьози и били на системи. Майката се чудела за какво е станало по този начин, а лекарката й обяснила, че децата на нейна другарка също се появили на бял свят в 8-ия месец. „ Понякога, като тръгне по този начин, по този начин продължава ”, отсякло здравното лице.

Многодетната майка желала и четвърто бебе, само че мъжът й упорствал да създадат пауза . Вероятно роднините се надяват, че най-малко в този момент двойката ще изчака препоръчвания от медиците 2-годишен интервал.

Гордата госпожа за първи път пусна снимачен екип в своята спалня . Оказва се, че фамилията е сменило жилището си и в този момент към този момент не населява дома, в който е живяла някогашната госпожа Гущерова – фолк певицата Мария. Но е запазило прословутия полилей, който виси над огромната маса в къта за хранене. Той се намира в общо пространство с къта с меката мебел – кресла и дивани, тапицирани с кожа или лъскава дамаска, резбовани мебели и маси с тип на сандъци, сложени в едно и също помещение. Всичко е в тежки кафяви и златисти оттенъци, по стените висят доста картини, парилата на витото стълбище светят, обгърнати в гирлянди от лампички, само че осветителните тела – с изключение на кристалният полилей и настолните лампи, са със обикновен дизайн.

На втория етаж има стая за детски игри, цялостна с играчки. Там е и спалнята на Светлана и мъжа й Християн. В нея доминира бялото, има ъгъл с мека мебел, издържана в обичания на фамилията жанр необарок, леглото и нощните шкафчета са тапицирани, а от страната на Хриси са подредени икони. Той имал обред да се моли вечер, да целува всяка икона и чак тогава да си ляга. Дъщерята на двойката също ходела в спалнята да целува иконите преди сън. Майката доста харесвала този табиет.

Преди да се запознае с Християн, Светлана питала някогашната му жена Мария дали й разрешава да се срещне с него. Известно е, че двете бяха приятелки, преди Хриси да се влюби в Мис Плеймейт 2009. Той търсел общи познати, с цел да стигне до бъдещата си брачна половинка, само че тя непрекъснато отказвала среща. Двамата се срещнали на рожден ден в заведение, на който плеймейтката била поканена. Тя споделила, че в случай че Гущеров желае да се срещне с нея, може да я откри в заведението. Така и станало. Мария нямала нищо срещу и не се разсърдила, когато схванала, че Хриси и Светлана са влюбени и ще се женят.

Госпожата показа по какъв начин протича всекидневието й. Явно Господ я обича, тъй като с три деца, едното от които е бебе, тя спяла до 8 часа сутринта. После ставала и приготвяла млякото за бебето. То се хранело в границите на петнайсетина минути. После било ред за закуските на каката и баткото, които обичали попара. Вечер – „ не всяка вечер, несъмнено ”, прецизира Гущерова – приготвяла вечерята, в случай че има свободно време. „ Хриси най-вече обича да му върша баница, никой не може да направи баница като мен! ”, горда е Светлана. Първото, което му сготвила, откакто се срещнали, било мусака, само че той не е я харесал, била сурова. После обаче се научила да я подготвя добре и към този момент постоянно правела за вечеря, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР