Месец март ще е изключително бурен в любовно отношение. За

...
Месец март ще е изключително бурен в любовно отношение. За
Коментари Харесай

Три зодиакални знака трябва да внимават с любовта през март

Месец март ще е извънредно плевел в любовно отношение. За някои измененията ще са за положително, само че при 3 от зодиакалните знаци огромните спорове могат да доведат до необратими раздели.

Телец

През третия месец от годината ще сте доста чувствителни и елементарно ще се дразните от думите и държанието на вашия сътрудник. Ако не желаете да изпратите любовта в предишното, не се затваряйте в себе си, а споделяйте възприятията си с колегата.

Възможно е през месеца да се наложат ограничавания и да не харчите, като преди, само че това не трябва да е мотив за кавги. Не забравяйте, че компликациите най-успешно сплотяват една двойка.

Близнаци

 Три зодиакални знака би трябвало да внимават с любовта през март

Негативните аспекти, които Сатурн образува през март, ще пречат на разбирателството ви с обичания човек. По-конфликтни ще сте от нормално и това ще изненадва даже и вас самите.

За да избегнете огромната злополука на любовния фронт, пробвайте се да бъдете по-толерантни и дипломатични с индивида до себе си. Не пренасяйте проблемите от службата в дома и напрежението няма да е толкоз мощно.

Везни

Предстоят огромни грижи в любовта, тъй като вашата планета-управител влиза в неподходящ дом. Силните страсти ще стигат крайности - мъчно ще ги овладявате и е допустимо даже най-близкият ви човек да се отдръпне от вас.

Ще нападате, без да мислите за последствията, и е допустимо да се разделите с половинката си, в случай че не осъзнаете грешките си и не се извините на време.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР