Месечният хороскоп за всяка зодия се изготвя от астроложката Маргарита

...
Месечният хороскоп за всяка зодия се изготвя от астроложката Маргарита
Коментари Харесай

Какво да очаква всяка зодия през юли?

Месечният хороскоп за всяка зодия се изготвя от астроложката Маргарита Паскалева, особено за Lupa.bg. Ето какво да чака всяка една зодия през юли.

ОВЕН – през месец юли ще се радвате на повече естетика в любовта и на приятни прекарвания. Успешен месец за хората с персонален бизнес, за спортистите, политиците и създателите. Възможности имате за осъществяване на нови планове и за по-добри облаги. Децата ще ви радват със своите триумфи и достижения, а интимните връзки ще процъфтяват. Не забравяйте, че Слънцето до 21 юли в това число е в Рак и ще затруднява някои изяви, т.е. няма да получавате нищо безплатно дотогава. Но при всички случаи ще се чувствате по-спокойни и постоянни през юли. При някои от вас са вероятни грижи в фамилията. Бъдете по-концентрирани на работното си място и деликатни при работа с документи. Предпазвайте се от неточности, хакерски офанзиви и загуба на информация / документи, от интриги с сътрудници. Добър месец за почивки и отпуски, за обич и занимания.

ТЕЛЕЦ – няма да ви е леко през месец юли, скъпи Телци. Повишено е напрежението в дома, в работата и на вътрешно прочувствено равнище. Бъдете изключително деликатни и вземете превантивни ограничения за обири и кражби в дома, за пожари и други неприятности в фамилията. Възможни са и грижи към непосредствен родственик, прояви на ревнивост, поправки и преустройства, както и премествания в друго жилище или обитаемо място. Не се доверявайте на другари и не споделяйте своите проекти. Не давайте пари в заем. Някои от вас ще бъдат разочаровани от собствен другар или обичан човек. Труден интервал за партньорствата, любовта и финансите. Месецът за вас не е удобен за пускане на нови действия и планове, както и за рисковани дейности. Довършете започнатото, проявявайте повече самообладание и избягвайте спорове. Предпазвайте се от неприятности.

БЛИЗНАЦИ – до 11 юли може да се чувствате по-меланхолични, разсеяни и доверчиви, а това може да докара до неточности, измами или отчаяние от дейностите на сътрудници или шефове.

Очаква ви доста динамичен като цяло месец, само че и много по-успешен при разрешаване на фамилни въпроси, преговори и търговски покупко-продажби.

Подобрява се финансовото състояние и след 11-ти ще се чувствате доста по-стабилни и задоволени. Добър месец за покупко-продажба на автомобил или покупка на битова техника за дома, за пътувания, за договаряния и сключване на контракти, за възстановяване на взаимоотношения с хора от близкото ви обграждане. Любимите и близки хора ще ви поддържат, децата ще ви радват. Ще се чувствате харесвани и обичани. Напрегнат месец за политиците, само че сполучлив. Труден интервал за работата в групи и обединения, за осъществяване на нови планове или хрумвания.

РАК – до 11 юли се предпазвайте от подмолни дейности и интриги от страна на сътрудници, за неприятности с висшестоящи лица или финансови институции, при работа с документи или информация за загуба и измами. След 11-ти ще се радвате на по-добри нови благоприятни условия, на повече съгласие с хората, на по-успешен интервал в връзките с задгранични сътрудници. Ще се радвате на триумфи в изпити и присъединяване в състезания. Добър интервал за писане, издателство, реклама и разрешаване на юридически въпроси. Известни усложнения може да срещат някои от вас, които имат финансови отговорности и заеми, мъчно превъзмогване на конкуренцията. Не харчете ненужно, с цел да избегнете финансови компликации. Месецът не е удобен за капиталовложения и скъпи покупки. Възможни са изненадващи разноски за дома или за член на фамилията. Преразгледайте значимите за вас хора и целите си.

ЛЪВ – първите 10 дни на месец юли ще чувствате повече напрежение в всекидневието си. Акцентът пада върху кариерата, имиджа ви, партньорствата и любовта. Бъдете по-толерантни и великодушни с обичаните хора, в връзките си с хора на работното място. Затруднения ще имат и търсещите работа. През втората половина на месеца рестриктивните мерки ще отпадат последователно и пред вас ще се отворят повече порти. Заредени сте с доста сила и възторг. Нуждаете се от обич и романтика. Можете да планирате отпуски и почивки, да се радвате на нараснал интерес от страна на противоположния пол и на повече придобивки. Някои от вас ще имат дейни контакти в всекидневието си, други ще пътешестват, а трети ще водят сполучливи бизнес договаряния. Добър интервал за сделки, за образование или изпити, за изложение на мнение. Време е за обич и занимания.

ДЕВА – дните до 11 юли са по-трудни за вас, изключително в работата и в преценките ви. Някои от вас ще са по-разсеяни, други ще попадат в комплицирани обстановки и интриги. Възможно е да загубите скъпа информация, документи или други персонални движимости. Работете деликатно с документи и избягвайте да подписвате такива без да сте ги прочели добре преди този момент.

Предпазвайте се от измами, фалшификации и инфекции.

Не взимайте прибързани прочувствени решения, не се намесвайте в непознати разногласия. Грижете се за здравето си повече и се хранете здравословно. След 11 юли взаимоотношенията с сътрудници, сътрудници и родственици ще са доста по-спокойни, а силата ви уравновесена. Втората половина на месеца е доста подобаваща за почивки и пътувания, за усамотение в приятна компания и конюнктура. Не разчитайте на ничия поддръжка. Не започвайте нови действия, планове и взаимоотношения.

ВЕЗНИ – на нови познанства и другарства, на повече доходи и фамилни придобивки ще се насладят Везните през месец юли. Няма да мине без напрежение и повече натовареност в работата, от което може да са не изключително удовлетворени половинките на фамилните Везни. Но няма цялостно благополучие. Ще би трябвало да се опитате да балансирате, а това за вас не е мъчно. Лятото ви настройва на сантиментална вълна, изключително свободните представители. Ще се радвате на засилен интерес от страна на противоположния пол и на прелестни любовни прекарвания. Добре е да подредите цели си, да обмислите бъдещите си проекти. Имате опция да реализирате някои от тях, защото ще имате и нужната поддръжка от който е належащо. Може да се наложи преподписване на контракти. Бъдете по-самоуверени. Наслаждавайте се, забавлявайте се. Очакват ви позитивни преживявания.

СКОРПИОН – не мога да ви обещая естетика и успокоение, изключително през първата половина на месец юли. По-често ще се постанова да водите битка, да пораждат несъгласия в връзките с сътрудници или съперници. Личните взаимоотношения в брака или любовта също ще са напрегнати при някои от вас, а и финансово ще се чувствате нестабилни. Във компанията може да има промени в управлението. Бъдете по-търпеливи и не очаквайте прекалено много от другите. Твърде сериозното отношение и ревностни прояви единствено ще влошат нещата във връзката ви. След 11 юли всичко ще стартира да се успокоява при родените в края на октомври и първите 10 дни на ноември, а за останалите – след 22 юли. Постепенно усложненията и пречките ще отпадат, а взаимоотношенията и финансовото положение ще се стабилизират. Ще се радвате на повече топлина и естетика в любовта.

СТРЕЛЕЦ – до 11 юли се предпазвайте от лъжливи оферти, подправени хора в бизнеса и от телефонни / интернет измами. Не се предоверявайте и внимавайте да не изгубите значима информация или документи. Месецът като цяло за вас е зареден с по-положителна сила. На най-положителни резултати и огромни триумфи могат да разчитат работещите с задгранични сътрудници, в областта на издателството и рекламата, в превоза и туризма, вноса и износа на артикули, в спорта и политиката. Ще чувствате прилив на сила и с доста възторг ще вървите към реализирането на своите цели. Втората половина на месеца е доста удобен за пътешествия, почивки и всевъзможни занимания. След 22 юли бъдете по-внимателни с финансите и персоналните връзки. При някои от вас може да зародят несъгласия с сътрудниците или с други близки хора заради по-критично отношение.

КОЗИРОГ – до 11 юли мисленето и преценките ви може да са по-объркани и субективни. Предпазвайте се от интриги и подправена поддръжка от страна на хора, с които работите. Подкрепата, която бихте желали да получите, няма да е задоволителна за реализирането на задачите ви. Нужно е да сте гъвкави и приспособими в другите обстановки и провокации.

Може да се наложи да разрешавате значим финансов въпрос.

Разчитайте на интуицията си при взимане на решения. През втората половина на месеца ще сте в по-добра кондиция и ще действате по-правилно. Ако не сте се чувствали задоволени в съкровен проект или сте имали финансови усложнения, то след 22 юли те ще се подобрят и ще се радвате на по-топли взаимоотношения и на повече доходи в фамилния бюджет. В работата делата също ще потръгнат, а децата ще ви носят повече мотиви за наслада.

ВОДОЛЕЙ – множеството от вас ще усещат липса на сила и даже постоянно да се обезкуражават. Месецът за вас не е изключително лек. Ще пораждат по-често разногласия с сътрудници или съперници, грижи в дома и фамилията. Ще би трябвало да се въоръжите с самообладание и да не предизвиквате ориста с рисковани дейности. Дори и да изпитвате незадоволство или предпочитание да се конфронтирате с някого, по-добре ще е да се отдръпнете за известно време и да изчакате по-добър интервал. Опонентите ви са в мощна позиция, а на вас ще ви се наложи да се защитавате, даже и да сте прави. Избягвайте поправки и нови инициативи. Най-добре си вземете отпуск и се уединете някъде. Ако отсъствате от вкъщи си през почивните дни или през отпуска си, вземете превантивни ограничения против кражби. Предпазвайте се от произшествия, сбивания и неприятности с властта. Грижете се за себе си.

РИБИ – до 11 юли ще имате повече усложнения в общуването и в връзките си с хората. Чувствате се от известно време апатични, разсеяни и комплицирани. Имате доста хрумвания и проекти, само че все нещо се обърква, с цел да ги реализирате. През втората половина на месеца доста по-лесно ще възприемате, мислите и решавате. Може да изпитвате известно напрежение и повече натовареност на работното място. Избягвайте спорове с сътрудници и родственици. През втората половина на юли ще се радвате на по-топли връзки с близките, а мощната ви вътрешен глас ще ви води към верните дейности. На триумф могат да разчитат учащите в изпити и кандидатстване във ВУЗ. От вас се изисква еластичност, по-вече отговорност и убеденост. Често изпадате в самозаблуди и елементарно унивате, в случай че срещате усложнения. До 27 юли Юпитер ще ви подарява с повече шанс и благоприятни условия за триумф.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23 и 30 юли.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19, 24, 25 и 31 юли.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 8, 13, 15, 20, 21, 26 и 27 юли.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2021:  

Последна четвърт – 02.07.2021 – 00:11 часа – Луна в Овен
Новолуние – 10.07.2021 – 04:17 часа – Луна в Рак
Първа четвърт – 17.07.2021 – 13:10 часа – Луна във Везни
Пълнолуние – 24.07.2021 – 05:37 часа – Луна във Водолей
Последна четвърт – 31.07.2021 – 16:16 часа – Луна в Телец

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

03.07.2021 от 07:15 ч. – 03.07.2021 до 15:28 ч.

05.07.2021 от 19:57 ч. – 06.07.2021 до 04:23 ч.

08.07.2021 от 07:20 ч. – 08.07.2021 до 16:51 ч.

10.07.2021 от 19:10 ч. – 11.07.2021 до 03:20 ч.

12.07.2021 от 15:29 ч. – 13.07.2021 до 11:30 ч.

15.07.2021 от 09:46 ч. – 15.07.2021 до 17:31 ч.

17.07.2021 от 14:03 ч. – 17.07.2021 до 21:38 ч.

19.07.2021 от 19:30 ч. – 20.07.2021 до 00:08 ч.

22.07.2021 от 01:25 ч. – 22.07.2021 до 01:36 ч.

23.07.2021 от 19:34 ч. – 24.07.2021 до 03:12 ч.

26.07.2021 от 02:13 ч. – 26.07.2021 до 06:30 ч.

28.07.2021 от 04:13 ч. – 28.07.2021 до 12:57 ч.

30.07.2021 от 22:38 ч. – 30.07.2021 до 23:08 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР