Месечните разходи на руската естрадна звезда от български произход Филип

...
Месечните разходи на руската естрадна звезда от български произход Филип
Коментари Харесай

Киркоров харчи по 70 000 евро на месец

Месечните разноски на съветската естрадна звезда от български генезис Филип Киркоров възлизат на колосалната сума от 5 млн. рубли или към 70 000 евро. Това разкрива източник от близкото обграждане на артиста, написа "Moнитор ".

Само на прессекретаря си артистът плащал заплата от 3500 евро. За креативния си колектив, който наброява 20 души, изпълнителят харчел месечно по 1,5 млн. рубли или 21 000 евро. Останалата част от сумата отивала за обслужващ личен състав, облекла и други битови потребности.

Междувременно Forbes сформира рейтинг на най-високо платените съветски реализатори, като Киркоров зае в него второ място. По данни на изданието, годишният приход на някогашният брачен партньор на Алла Пугачова възлиза на 7,4 млн. $. По-рано стана ясно, че Филип може да се елементарни с част от положението си, в случай че съдът почете жалбата на френския композитор Дидие Маруани. През март т.г. той подаде иск за 4,2 млн. $ против съветската поп звезда, напомня Би Би Си. Заявлението е подадено в Таганския областен съд на Москва, като западният създател упреква съветския си сътрудник в плагиатство. По думите на юриста на Маруани, в песента на Филип „ Жестока обич “ има основни заимствания от творбата на френския композитор Symphonic Space Dream. „ Авторските права са нарушени от господин Киркоров и от Олег Попков /автор на музиката на „ Жестока обич “/, които са употребявали главната, най-забележима част от песента на Маруани “, се споделя в претекстовете на ищеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР