Месечната прогноза на специалиста обхваща най-важните области от живота -

...
Месечната прогноза на специалиста обхваща най-важните области от живота -
Коментари Харесай

Животът на 3 зодии вече няма да е същият, пророкува Павел Глоба

Месечната прогноза на експерта обгръща най-важните области от живота - обич, кариера, финанси и здраве

Прогнозите на известни астролози от дълго време са се трансформирали в добра традиция, с която всички стартират новия месец.

БЛИЦ разкри защо би трябвало да се готви всеки един знак от Зодиака през първия летен месец съгласно хороскопа на съветския астролог Павел Глоба. 

Прогнозата на експерта обгръща най-важните области от живота - обич, кариера, финанси и здраве.

С помощта на хороскопа му всеки ще е наясно с провокациите, които му е подготвила Съдбата, ще успее вярно да възнамерява почивката си, да хване шанса за опашката в точния момент и да се приготви за вероятни компликации.

Ето с какво ще се сблъска всяка зодия през първия летен месец: 

Овен

Гответе се за проблеми. Целта, която сте си сложили, ще бъде съпроводена с трудности.

В работата и в деловите връзките наложително проявявайте внимание към сътрудниците и сътрудниците, преговаряйте с възторг и интерес. Не забравяйте, че даже шефовете и съперниците имат усеща и не си играйте с тях. Човечността в връзките е вашето мото за идния месец.

Телец

През юни е целесъобразно да деянията лидерските си качества, както и качествата си на началник. Поставяте се над всички останали и би трябвало да се гордеете със личното си състояние.

Близнаци

Жизнената ви сила не е на доста високо равнище, по тази причина и през целия месец е добре да се занимавате със здравето си. Не преяждайте и избягвайте неприятните привички. Наблегнете на спорта. 

Картите Таро вещаят куп пари на 3 зодии през юни

През целия месец се предлага и по-честа отмора. Ако имате малко свободно време, пробвайте  да намалите натоварването допустимо най-вече, избягвайте спомагателната работа и общуването с неприятни хора. Пълната отмора е всичко, от което се нуждаете сега.

Рак

Не планирайте съществени каузи, които са изпълнени с прочувствено претоварване. Не е нужно да правите подвизи. Просто си вършете работата умерено, деликатно и се изпипвайте всеки един подробност.  

Позицията на изчакване ще бъде печеливша алтернатива. Офертите, които ще постъпват през този интервал, ще бъдат оповестени по-късно, единствено при по-изгодни условия.

Лъв

Ще се потопите в свят, цялостен с завършения и магия. Не вярвате? Обърнете внимание на това какъв брой постоянно, като че ли с магия, всички значими документи изчезват от бюрото ви. А елементарното отиване на обяд се трансформира във вълнуващо премеждие. Това не е път, а писта с трудности.

Звездите поучават да не приписвате протичащото се на неприятен шанс, тъй като от самото си раждане сте любимци на Съдбата. 

Дева

Първият месец на лятото дава обещание да донесе доста изненади от най-различен темперамент. В началото работата ще ви наподобява изцяло елементарна и малко досадна, само че в средата на интервала ще разберете какъв брой доста неща не сте забелязвали и сте изпускали от самото начало.

3 зодии ще се къпят в пари през лятото

Грешките, недоглеждането и дребните дефекти ще се стоварят върху вас в края на месеца като гръм от ясно небе. Не бързайте да обвинявате събитията. Главният провинен за този резултат сте ​​самите вие.

Везни

По всичко проличава, че при започване на лятото ще се чувствате не на място безусловно на всички места.

Ако околните ви са престанали да се преценяват с вашето мнение, не би трябвало да таите засегнатост. Достатъчно е просто да прекарвате повече време с тях и да поговорите освен за проблемите си, само че и за това, което ги тревожи.

Скорпион

През юни ще се наложи да изяснявате връзките си с родственици, близки, другари и сътрудници. Ако имате настоятелен връзки с задгранични сътрудници, бъдете сигурни, че те няма да се скъсат, а ще укрепнат. Може да получите и вести за командировка

Стрелец

Месецът ще е задоволително добър за множеството Стрелци. Не би трябвало да приемате проблемите прекомерно съществено, не се отчайвайте даже в най-трудните обстановки. Не се опасявайте да импровизирате, старайте се да взимате премислени решения. 

Козирог

Не се поддавайте на мимолетни стремежи. Сега би трябвало да се мисли за бъдещето, да се внимава.

Тамара Глоба: Невиждано благополучие чака хората от тази зодия в идващите 10 години

Необходимо е да сте оптимално наясно с персоналните си планове. Не се изненадвайте, сега и вие самите не знаете какво тъкмо желаете. Затова и първо би трябвало деликатно да си изясните всичко и едвам по-късно да планирате нещата.

Водолей

В началото на месеца Водолеите ще имат потребност от разсъдък и невзискателност. Не се хвалете с персонални триумфи, подгответе се за борба с изкушенията. Празните приказки, както и безполезният разход на сили и сила са най-лошите ви съперници.

Само ръководейки се от здравия разсъдък, ще съумеете да решите огромен брой проблеми и да откриете източника им.

Риби

Въпреки че за доста хора юни е месец за отпуски, вас ви чака доста работа. Юни ще бъде изпълнен с компликации и непредвидени събития.

Не бързайте да казвате на висок глас, че можете да предвидите развиването на всички събития на работното място, тъй като това не е правилно. 

Възможно е скоро шефът да промени мнението си за вас и към този момент да не ви възприема като безкористен служащ. Колегите, чиято работа зависи от вашата, също могат да ви изиграят неприятна смешка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР