Мерцедес е с щети за над 2 000 лева, след

...
Мерцедес е с щети за над 2 000 лева, след
Коментари Харесай

Кола е с щети за над 2 000 лв. след пропадане в шахта

" Мерцедес " е с вреди за над 2 000 лв., след проваляне в счупена шахта на улица „ Скалата” в Асеновград. Историята за случая, пред Actualno.com, описа самият притежател на колата – Аспарух Атанасов, който по подигравка на ориста е районен представител на застрахователна компания в града.
" Карал съм с не повече от 10 км/ч., защото там и да искаш няма по какъв начин да караш по-бързо. Автомобилът хлътна в шахтата и напред не можеше да излезе. Единственият метод беше обратно... Шахтата се обърна и резултатът е налице ", изясни пострадалият. Вследствие на пропадането, колата е със разкъсан калник – там, където се захваща за бронята, а самата тя към този момент не става за прилагане. По думите на Аспарух, ще би трябвало да се купи и нов подкалник, който като се смъкна не се знае какво ще изскочи още.
" Не мисля, че е обикновено, до момента в който шофираш, да пропадаш в шахти или дупки, от които да се чудиш обратно или напред да излизаш... Първоначалната реакция на асеновградчанина е била естествената за всеки, на който се случи сходно нещо, само че по-късно, той обръща обстановката в смешка. „ Не мога да кажа, че бях доста позитивно надъхан в първия миг. Но се веселя, че шахтата беше единствено една, а не бяха две, че да пропадна и с двете гуми ", смее се момчето. Веднага след случката Аспарух се е обадил на Спешен телефон 112. Полицейските чиновници са пристигнали на мястото на случая в границите на 1-2 минути и са си свършили работата бързо, от което асеновградчанинът споделя, че е „ позитивно учуден”. Написан е протокол по случая и към този момент е заведена вреда пред застрахователите.
По случая от Община Асеновград разясниха, че въпросната шахта е била ремонтирана два пъти, а капаците са били крадени след всеки ремонт. Служители на Администрацията в града още веднъж ще извършат ревизия на мястото и ще бъдат подхванати ограничения за възобновяване на повърхността, дадоха обещание от градската администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР