Меркурий влиза в Овен. Луната е в знак Стрелец до

...
Меркурий влиза в Овен. Луната е в знак Стрелец до
Коментари Харесай

Всичко случващо се е огледално отражение на вътрешната ни същност

Меркурий влиза в Овен.

Луната е в символ Стрелец до 03:06ч на 13 април

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания, всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система.

Продължава 18 лунен ден до 00:23ч на 12 април (от 23:09ч на 10 април)

Енергията на този ден е пасивна. За някои хора денят ще бъде по тежък. Голяма е вероятността да попаднете под непознато въздействие, да се появи предпочитание да се подражава на някой различен и да се следват непознати мисли. Добре да се погледнете в профил и обективно да оцените своите неприятни действия и мисли, да се откажете от всяко пустославие и нарцисизъм.

Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават секрети трудности, които се пробват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата вътрешна същина, нашите намерения и действия. Добре е да бъдете обективни, да оказвате поддръжка, помощ, отбрана на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това състояние.

Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Уязвими са бъбреците, които в този момент са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. Добре е да гладува, да се прави парна баня, сауна, масаж, разчистване на кожата, процедури по подмладяване. По малко би трябвало да се спи, другояче може да се почувствате като разрушени.

18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за фамилните връзки. Всички би трябвало да проявят най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка един с различен. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да употребявате благовония, запалете да гори свещ. Нека да има повече светлина към вас!

Сексът е позволен, само че би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Може да се акцентира повече на еротичния масаж, в сравнение с половия акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина.

Подстрижката засилва вашата сила. Засилва се вашата харизма, което ще способства привличането на нови хора във вашия живот. Освен това засилва мисловните процеси и укрепва паметта ви и интелектуалните благоприятни условия.

22 безоблачен ден – Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат неочаквани промени в живота. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР