Меркурий в секстил със Сатурн – Благоприятно за общуване с

...
Меркурий в секстил със Сатурн – Благоприятно за общуване с
Коментари Харесай

Подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци

Меркурий в секстил със Сатурн – Благоприятно за другарство с по-възрастни хора.

По-сериозно се отнасяйте към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката, което ще е от изгода за вашия организъм.

Луната е в символ Стрелец до 03:06ч на 13 април

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания, всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система.

Луната минава на луфт от 14:47ч до 03:06ч на 13 април. Не предприемайте нищо значимо за вас, нищо ново.

Продължава 19 лунен ден от 00:23ч на 12 април до 01:30ч на 13 април

Счита се за рисков ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Добро време за дейните и дейните хора. Може да се занимавате с всичко, само че е належащо да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.

Хубаво е да се възпламени свещ, да гори огън. Нужно е да бъдем доста деликатни и внимателни в своите дейности. В този лунен ден биваме „ проверявани” за горделивост и злопаметност от Висшите сили. Общуването е неподходящо.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения, тъй като това е ден на нашите заблуждения и неточности. Сега всички са доста податливи и възприемчиви към всевъзможни непознати внушения. Внимавайте и се пазете от това.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.

Внимавайте какво вършиме, тъй като „ Каквото почукало, такова се обадило.” Обръщайте внимание на дребните апели за внимание от страна на вашия сътрудник, децата, околните ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание след това няма да значат доста, в случай че по-дребните преди този момент са останали без отзвук или незабелязани. Крайният резултат е струпване на възмущение и отчуждение сред вас. Затова намерете време и подарете усмивка, притискане на ръката, няколко топли думи. Сега е най-подходящо време за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс!

Подстрижка – За предпочитане е да не го вършиме, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

23 безоблачен ден – Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР