Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНБъдете внимателни в почивния ден и

...
Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНБъдете внимателни в почивния ден и
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците са разсеяни и изнервени, Раците да не се срещат с хора, които им губят времето

Меркурий продължава своето ретроградно придвижване.

ОВЕН

Бъдете деликатни в почивния ден и не се доверявайте на малко познати хора, тъй като са вероятни измами и обири както в дома и офиса ви, по този начин и на интелектуалният ви труд. Овладейте се и не предприемайте неразумни дейности. Ако се занимавате с търговия са вероятни непредвидени обрати във ваша щета. Прекъснете всички несъответствуващи познанства и другарства. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и сантиментални мигове. Не се колебайте да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Не се впускайте в интимна връзка и полови удоволствия с малко познати сътрудници.

ТЕЛЕЦ

Липсва ви и ви вреди не друго, а прекомерно мощно изявеното ви его в този почивен ден. Пропускането на значими съдбовни знаци ще се отрази и на бъдещите ви проекти. Не общувайте с непознати хора. Нищо чудно да имате забавна и запаметяваща се делова среща. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Преди да пристъпите към изясняване на връзките с интимния си сътрудник осъзнайте грешките в държанието си. Семейните могат да се отдадат без терзание на интимни прекарвания и полови удоволствия, в случай че са сигурни в възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден макар желанието ви да сте постоянни, на работното място сте разсеяни и изнервени и си вредите, тъй като реакциите ви са неправилни. Агресията може да стане причина за спорове с сътрудниците ви и ваши неточности. Отложете деловите срещи и не разчитайте на шанса си. В фамилията ви не са изключени разправии, поради неспособност да контролирате страстта си. Не проявявайте ревността си, а в случай че сте изневерили се откажете от вярата за полови удоволствия.

РАК

В този почивен ден не се срещайте с хора, които ви губят времето и не позволявайте да ви употребяват. На работното място сте разсеяни поради обсъждане на нови проекти, които ви пречат да се заемете със отговорностите си. Проблемите в общуването ще се отразят и на работата ви. Всяка експанзия е във ваша щета. Задълбочете се в дилемите си, с цел да се справите. Вечерта се приберете при обичания и му предложете да излезете на вечеря или на посетители. Ще се почувстват поласкани. Можете да създадете сантиментална конюнктура, в случай че желаете да изживеете първите полови удоволствия с новите си сътрудници.

ЛЪВ

Справяте се чудесно със служебните си задания, макар че деня е почивен. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Вечерта мнозина от вас ще се отдадат на всемирски развлечения, само че не трябва да споделяте концепциите си, с цел да блеснете в непозната компанията. Време е да се замислите над проблемите, свързани с професионалните ви проекти и да ги отстраните. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичания си. Не проявявайте прищявки и чуйте какви са желанията му. Романтичните мигове с интимния сътрудник и половите удоволствия ще ви заредят със сили и с готовност за живот.

ДЕВА

Не е изключено в почивния ден да зародят проблеми, изискващи незабавна финансова поддръжка до края му. Помислете си добре дали си коства да взимате заем и ще имате ли опция да го върнете в период, а в случай че имате опция да инвестирате на части по предлагания план е най добре за вас. Във ваша изгода е да се справите сами. Работещите в областта на частния бизнес да се защищават от проблеми. Не са изключени и финансови загуби, които можете да избегнете. Любовните ви връзки са застрашени от проблеми. Не допускайте разлъка. Сексуалният ви живот е проблематичен, тъй като сте обзети от мисли за работата си, които ви пречат да се отдадете на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

В почивния ден открийте нови благоприятни условия за изява, тъй като към този момент се чувствате притиснати от неспособност да се развивате, само че не наложително отвън България, с цел да не се окажете подведени и без работата, която ви храни сега. Този факт ви депресира. Обмислете и обсъдете проектите си. Ако би трябвало говорете с околните си. Обмислете единствено при нужда смяна на местожителството. За страдание няма да постигнете триумф при настоятелен диалози. Ще изживеете приятни сантиментални мигове и ще разрешите зародилите персонални проблеми. Любимия ви е подготвил изненада и сантиментална вечеря.

СКОРПИОН

Подвластни  сте на несъгласия, а денят е почивен и е изпълнен с отрицателни страсти. Наложете си такт, самообладание, само че и еластичност в общуването. Разчитайте на умеенето си да променяте навреме тактиката в държанието си съгласно създаващата се обстановка, само че с разсъдък, а не с страст. Действайте на работното място само че не наложително в посоката към която потеглят събитията, тъй като противоположната може да е по-добрата за вас. Възможен е непредвиден поврат във ваша изгода и финансови приходи. Следобед се справете с всички фамилни проблеми, зародили през миналата седмица. Спестете си свадите. Въпреки разправиите, можете да се отдадете на полови удоволствия, които ще заздравят напуканите връзки с интимния ви сътрудник.

СТРЕЛЕЦ

Обзети сте от предпочитание да започнете нова активност, само че в почивния ден не преценявате дали в този момент е настъпило вашето време за задачата. Прибързаността ви вреди. Начинанията няма да ви донесат триумф. Отложете деловите срещи. Не споделяйте проектите си с никого, с цел да не ви изпреварят съперници. Възможно е поради демонстрация на твърдоглавие или дебелоглав да си създадете проблеми на работното място. Не пътувайте. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е още веднъж вашето държание, което е дало мотив за подозрения в възприятията ви. За следващ път рискувате да се лишите от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

КОЗИРОГ

В почивния ден бъдете умерени в желанията и дейностите си и не позволявайте да нарушат хармонията в връзките ви на вашето работно място. Не допускайте да ви предизвикат за да научат проектите  ви, а по-късно да ви провалят. Бизнесът, който сте решили да обсъждате през днешния ден сигурно ще ви сътвори бъдещи проблеми, в случай че не прецените коства ли си да разговаряте. Въпреки компликациите фамилните ви връзки са хармонични. Вечерта изживейте приятни сантиментални мигове. Без терзание се отдайте на полови удоволствия, които ще ви избавят от напрежението.

ВОДОЛЕЙ

Всички ваши срещи в почивния ден са свързани с неприятности и недоумение от страна на сътрудниците ви. Проявете самообладание и бъдете сдържани. Ако сте изнервени и избухливи ще си навредите сами. Запазите ли положителното си въодушевление, триумфът е с вас и ще приключите служебните си задания до края на деня. На работното място стабилизирайте постигнатото. Чувствата ви са споделени, скъпи дами. Използвайте този факт, с цел да си възвърнете хармонията в връзките с интимния сътрудник. Склонни сте да се впуснете в полова връзка с непознати сътрудници, единствено тъй като са погалили егото ви.

РИБИ

Трудностите, с които ще се сблъскате в почивния ден, са свързани с разноски поради поправки в дома ви и с проблеми, подбудени от вашите близки. Роднините ви още веднъж демонстрират злоба, на която би трябвало да сте привикнали.  Примирете се и не им обръщайте внимание. Възможно е да положите повече старания за работата си, в сравнение с предполагахте. Не забравяйте, че вечерта сте дали обещание да бъдете с брачния си сътрудник и да отидете на ресторант. След като се приберете, не бързайте да потъвате в бездънен сън, а се отдайте на полови мигове.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР