Мерките на промяната“ още не са разписани никъде, заяви пред

...
Мерките на промяната“ още не са разписани никъде, заяви пред
Коментари Харесай

Александър Иванов скептичен, че мерките на „промяната“ ще проработят

Мерките на „ смяната “ още не са написани на никое място, съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Иванов. По думите му не се правят истински оферти, а единствено разбори и приказки за проинфлационни ограничения, които не понижават шока за българските жители.

" Скептичен съм, че ограниченията ще проработят, както ръководещите си показват, в противен случай – наливане на бензин в огъня. Няма да оказват помощ за растящите цени, както и за превъзмогване на инфлацията ", счита депутатът. Според него шест месеца бяха изгубени и не се направи нищо.

" Добрите приказки на държавното управление за еврозоната рухват на фона на действителността. Управляващите не могат да формулират фискални политики, да изпълнят критериите за инфлацията и прогнозируемите цени. А това са съществени параметри при влизането в еврозоната. Има и голям недостиг, който се цялостни със заеми ", предизвести Александър Иванов. Той подсети, че актуализацията на бюджета е оповестена още преди 3 месеца. 

" В динамична обстановка сме – растящи цени на ток, парно и горива. Актуализацията е наложителна, защото ЕБВР намали с два пъти прогнозата за напредък на България ", означи депутатът.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР