Мерките, които се предприемат, се ръководят от шайка дилетанти, които

...
Мерките, които се предприемат, се ръководят от шайка дилетанти, които
Коментари Харесай

Мангъров: Мерките у нас се ръководят от шайка дилетанти-папагали! 15-16 000 повече умряха заради тях

Мерките, които се подхващат, се управляват от тайфа дилетанти, които не са наясно какво да вършат и извършват нечии разпоредби и се водят от цели, които не са медицински. Това сподели на конференция доцент Атанас Мангъров , лидер на листата в 23 МИР в София на Политическа партия АБВ.

" Ще стане една година, откогато коронавирусът пристигна в България. Оттогава започнаха тези безумни ограничения. Казвам " безумни ", тъй като първоначално се каза още, че това е нов вирус, на нас нищо не ни е ясно и не знаем какво ще вършим и че ще се учим в придвижване. В резултат на това започнаха действия като затваряне на градинки, паркове, игрища, децата бяха спрени от учебно заведение. Животът замря. Защо се направи това? Защото с налагането на тези ограничения се заеха хора, на които цялата тази активност беше напълно непозната и те просто не знаеха какво да вършат и започнаха да повтарят папагалски нещата, които се въвеждаха в други страни ", сподели още той.

По думите му вследствие на това се е стигнало до обстоятелството, че за предходната година броят на в допълнение умрелите хора е към 15 000-16 000.

" От тях с Covid-19 са по-малко от половината. Повече починаха поради неефективността и неадекватността на всички тези ограничения, тъй като те се постановяваха от хирурзи, ортопеди, неврохирурзи, микробиолози. Хора, които не са се занимавали с тези неща ", изясни доцент Мангъров.

Той уточни, че през вчерашния ден сутринта е бил в Благоевград и усещане му е направило, че всеки втори магазин е бил за отдаване чартърен, а градът е бил запустял.

" Няма студенти. Няма бизнес. Същото се следи, когато човек мине в София по " Раковска " или която и да е друга улица. Правителството твърди, че са се справили доста добре. С какво? Медицинските резултати са налице. Икономическите също се виждат. Туристическата промишленост със 70 % надолу. Децата към този момент цяла година не вървят на учебно заведение. Тази година приключи първият випуск студенти по " Медицина ", които приключиха виртуално. Може би те ще станат единствено персонални лекари, тъй като единствено персоналните лекари сега са в положение да лекуват някого отдалечено и по телефона ", уточни доцент Мангъров.

По думите му продължава да има неясноти към имунизациите против ковид.

" Не е ясно дали този, който е имунизиран, ще може да популяризира болестта, или не. Или задачата е просто да се получи уверение, че хората са набоцкани. В началото се споделяше, че единствено тези, които са имунизирани, ще имат право на тези имунизационни паспорти. С доста приказки и доста напън най-сетне склониха, че може и тези, които са преболедували, също да имат документ от този вид. Това е нещо, което е необикновено неуместно и аматьорско ", уточни доцент Мангъров.

" Ние с партия АБВ сме от едната страна на бариерата и мисля, че всички хора, които не желаят това да продължи, които желаят нещата да се трансформират, са добре пристигнали при нас със своите гласове ", приключи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР