Мерки за сигурност по време наголемия християнския празникСвето Успение Богородично

...
Мерки за сигурност по време наголемия християнския празникСвето Успение Богородично
Коментари Харесай

Заради Успение Богородично – засилени мерки за сигурност около Рилския манастир утре

Мерки за сигурност по време на огромния християнския празник Свето Успение Богородично разискаха шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Кюстендил старши комисар Светослав Григоров, регионалният шеф Александър Пандурски и игуменът на Рилската света обител Адрианополският свещеник Евлогий, оповестиха от регионалната дирекция на полицията.
Срещата е била в Рилския манастир по покана на игумена - Адрианополски свещеник Евлогий. Игуменът сподели, че  през летния сезон ползата към Рилския манастир е засилен и прекомерно постоянно се оказва проблематично паркирането в региона, когато трафикът се ускорява. Той прикани за усилване на ограниченията за спокойното протичане на празника Свето Успение Богородично на следващия ден, осведомят от полицията. 
Директорът на ОДМВР увери свещеник Евлогий, че в региона на манастира ще бъдат командировани задоволително сили и средства, с цел да се улеснят както миряните и гостите, по този начин и домакините. По време на срещата гостите се срещнаха на място и с опциите за паркиране в регионите на Бачкова чешма и  Кирилова поляна. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР