Мерки за гарантиране на обществения ред и безопасността на движението

...
Мерки за гарантиране на обществения ред и безопасността на движението
Коментари Харесай

И пловдивската полиция със специални мерки заради абитуриентските балове и честванията за 24 май

Мерки за гарантиране на публичния ред и сигурността на придвижването и недопускане на закононарушения от общ темперамент по време на абитуриентските балове и тържествата по случай 24 май, вкарва Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Осигурено е засилено полицейско наличие в регионите на учебните заведения при изпращане на зрелостниците. Извършени са инспекции на заведения за хранене, питейни заведения, нощни заведения, клубове и други, като особено внимание е обърнато на пропускателния режим за недопускането на лица с огнестрелно оръжие, нападателно държание, в нетрезво положение, очевидно използвали наркотични субстанции, които биха провокирали нарушавания на публичния ред. Завишен е контролът по преместването, законната приложимост и съхранението на взривни субстанции, огнестрелно оръжие, муниции и пиротехнически средства.

Екипи на бранш “Пътна полиция ” ще патрулират в регионите към учебните заведения и заведенията и при нужда ще контролират основни кръстовища, където ще минават колите с зрелостници. Ще се употребяват наличните системи за видеоконтрол, а след култивиране на събраните материали ще се вземат плануваните в закона наказания по отношение на всички извършители.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР