Мерилин Менсън е обвинена в изнасилване и сексуално насилие в

...
Мерилин Менсън е обвинена в изнасилване и сексуално насилие в
Коментари Харесай

Мерилин Менсън с обвинение в изнасилване и сексуално насилие

Мерилин Менсън е упрекната в обезчестяване и полово принуждение в ново дело, заведено от анонимна жена, която твърди, че е излизала с певицата преди повече от 10 години.
Според жалбата, получена от списание " People ", дамата, наречена условно Джейн Доу, твърди, че 52-годишният рокер я е изнасилвал и малтретирал полово няколко пъти по време на връзката им през 2011 година
 Мерилин Менсън със заповед за арест Мерилин Менсън със заповед за арест
Полицията в американския щат Ню Хемпшър издаде заповед за арест на артиста Мерилин Менсън, това заяви Би Би Си. Музикантът е упрекнат в...
В жалбата дамата твърди също, че Менсън ѝ е посочил собствен видеозапис, на който се вижда по какъв начин злоупотребява с млада жена, като я завързва за стола, карал я да пие нещо, което изглеждало като урина, и я заплашвал с револвер. Според изказванията ѝ, Менсън е споделил, че видеото е от 1996 година и че държал видеокасетата заключена в сейф.
Източник, непосредствен до Менсън, твърди, че посочената в делото видеокасета е по сюжет на късометражен филм, който в никакъв случай не е показван пред аудитория.
Жената, подала жалбата против Менсън, упорства да получи финансово обезщетение от него.
В жалбата тя съобщи, че откакто е гледала касетата, почнала да се опасява за живота си. Освен това споделя, че сексът с Менсън ставал все по-брутален.
 Певица твърди, че Менсън имал стая за обезчестяване Певица твърди, че Менсън имал " стая за обезчестяване "
Скандалът към 52-годишният Мерилин Менсън набира скорост. 26-годишната певица Фийби Бриджърс, номинирана за тазгодишните награди...
Джейн Доу разказва няколко от случаите на принуждение с огромни детайлности. След едно от изнасилванията Менсън я заплашил, че ще я убие и че „ ще се измъкне ” от правораздаването.
В жалбата си дамата твърди, че дълго време е потискала спомените си до февруари тази година, когато няколко дами, в това число някогашната другарка на Менсън актрисата Евън Рейчъл Ууд, го упрекнаха обществено в полово и физическо принуждение.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР