Мерил Стрийп се възползва максимално от връчването на наградата AFI

...
Мерил Стрийп се възползва максимално от връчването на наградата AFI
Коментари Харесай

Трудно е да играеш с такъв човек: Мерил Стрийп разкри Никол Кидман

Мерил Стрийп се възползва оптимално от връчването на премията AFI за изцяло творчество на Никол Кидман.

Двете актриси си партнираха във кино лентата „ Часовете “ от 2002 година и във втория сезон на „ Големите дребни неистини “. Стрийп разсмя публиката, като се пошегува за „ доста, доста сложната част от това да те назовават непрестанно най-великата актриса на моето потомство “.

„ Коя е най-трудната част? “ , попита публиката Мерил Стрийп.

  „ О! Най-трудната част е, когато се изправиш против или играеш с различен човек, който също е доста, доста, доста, доста, доста, доста, доста, доста популярен. Това е мъчно “,  разкри тайната за Никол Кидман великата актриса.

Стрийп споделя, че работата с Кидман по „ Големите дребни неистини “ е била моментът, в който „ се е доближила до големите способности на Никол, до нейния развой и сеизмичната банка от страсти, които е заключила в себе си, до нейната устойчивост и устрема ѝ да бъде актьор и дисциплината ѝ “.

Тя цитира Кидман, която в първия ден от фотосите избира да направи прочувствена сцена няколко пъти, като всякога се показва чудесно.

„ Още не съм се възстановила от този първи ден, в никакъв случай не съм виждала сходно нещо в живота си “ , сподели Стрийп.

„ За мен беше травматично, тъй като си мислех, че тази жена е валкирия. Как е способна да издържи на това? Никога не се отпуска, в никакъв случай не се отпуска “ , споделя Стрийп.

Кидман отвърна на любовта, до момента в който приемаше премията.

„ Не знам какво е това, само че ти си фар на съвършенство, топлота и благотворителност, само че ти беше моята пътеводна светлина, тъй че да получа това от теб, нямаш визия “ , сподели Кидман за Стрийп.

„ Съпругът ми ще удостовери, родителите ми ще потвърдят, постоянно си била ти и никой не може да те допре ", разкри Кидман.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР