Мерил Стрийп направи нещо, което много от почитатели й не

...
Мерил Стрийп направи нещо, което много от почитатели й не
Коментари Харесай

Мерил Стрийп сияе на корицата на Вог

Мерил Стрийп направи нещо, което доста от фенове й не са си представяли.

Тя краси новата декемврийска корица на стилното списание "Вог ".

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА КАК съдебна експертиза Е ПРОМЕНИЛА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ МЕРИЛ СТРИЙП

В ерата на Ким Кардашиян и Кендъл Дженър, 68-годишната носителка на три награди "Оскар " наподобява възхитително, облечена в изчистена бяла риза и панталон с висока талия в зелено - модерният цвят през този сезон.

Нещо повече, в особено видео, снимано в кабинета на Ана Уинтър, основният редактор на списанието, Мерил се среща персонално с нея. Именно Стрийп през 2006 година, изигра ролята на мощната и самостоятелна Миранда Пристли в "Дяволът носи Прада ", чийто облик е въодушевен от Уинтър.

Речта на Мерил Стрийп, която всички споделят

Във видеото вижте обстоятелства, които не знаете за Мерил Стрийп



Изборът Мерил да бъде на корицата не е инцидентен.

Тази година следва да тръгне по кината новата лента на Стивън Спилбърг The Post. Филм, в който Мерил се преобразява в ролята на Кейтърин Греъм - издател и притежател на един от най-големите вестници в света "Вашингтон Поуст ". Именно по нейното време се развива аферата Уотъргейт през 1972 година

Мерил Стрийп влезе в ролята на Доналд Тръмп

През октомври с.г. вестник "Вашингтон Поуст " изнася информация, че ФБР е открило, че сътрудници на Никсън са шпионирали и саботирали претенденти за президент на Демократическата партия като част от интервенция, която по-късно става известна като аферата Уотъргейт. По време на президентската предизборна акция пет крадци са задържани на 17 юни 1972 година в квартирата на Демократическата партия в комплекса Уотъргейт. Никсън не съумява да потвърди, че няма общо с аферата, и подава оставка като президент (август 1974).

По време на изявлението, което води Ана, Мерил наподобява нервна, както написа "Дейли мейл ". Всъщност актрисата до известна степен пресъздава различен облик от "Дяволът носи прада ", а точно този на срамежливата и не доста съвременна Ана, която отива на изявление за работа в стилното списание, където Миранда (в ролята Мерил), е основен редактор.

Мерил Стрийп потвърди за какво към момента е обичана на всички
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР