Mercedes разкри, че ще покаже новото поколение E-Klasse още тази

...
Mercedes разкри, че ще покаже новото поколение E-Klasse още тази
Коментари Харесай

Новата E-Klasse ще дебютира още този месец

Mercedes разкри, че ще покаже новото потомство E-Klasse още тази месец, като загатна за премиерата на седана със затъмнена фотография на страничната линия. От нея можем да отличим новата форма на тавана, който към този момент е по-аеродинамичен, както и новите дръжки на вратите в стила на S-Klasse. Предните калници също наподобяват една концепция по-издължени и с една концепция по-ниски от тези при предходното потомство.

Разлики ще има и в предната и задната част, където се чака новото потомство E-Klasse да копира по-големия си брат – S-Klasse. В интериора също ще има доста промени, в това число напълно нова настройка на таблото. Очаква се то да е сходно на това при EQE с 11.9-инчов екран за базовия модел и 12.9-инчов за по-върховите модификации.

По отношение на мотора също чакаме някои изненади, защото от Mercedes признават, че ще има непрекъсната електрификация в новата E-Klasse.

 Новата E-Klasse ще дебютира още този месец  Новата E-Klasse ще дебютира още този месец

Германците споделят още, че седанът ще сложи нови стандарти в ефикасността, позволявайки „ локално шофиране без нездравословни излъчвания “. Вероятно това ще се отнесе и до E63 AMG, който най-вероятно също ще получи електромотор към своя бензинов мотор.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР