Mercedes G-Class е изградил непоколебимия си характер с годините, а

...
Mercedes G-Class е изградил непоколебимия си характер с годините, а
Коментари Харесай

Mercedes G-Class: По-силен от времето

Mercedes G-Class е построил непоколебимия си темперамент с годините, а през днешния ден е една от тези машини, които са излезли от властта на времето и са се трансформирали в митове. След серия от дребни усъвършенствания от дебюта й през 1979-а до момента, към този момент стана време за второто потомство на тази икона. То ще бъде показано на 14 януари по време на ревюто в Детройт и Mercedes вършат всичко допустимо събитието да е зрелищно.

За задачата германците приготвят внушителна апаратура от синтетична смола и един G-Class от 1979 година. Огромният куб в цвят кехлибар, тежащ 44.4 тона, е подложен на входа на Cobo Hall и чака да заблести под светлините на прожекторите след два дни. Идеята на Mercedes е да показват, че някои коли като G-Class са толкоз велики, че прекрачват границите на епохата си и остават във вечността.
 Mercedes G-Class от 1979-а потъна в кехлибар @@@

Новият G-Class ще носи в себе си гените на остарелия и дава обещание да е също толкоз нерушим, колкото и предшественика си. " Нашата паметна офроуд машина не стопира да еволюира към този момент близо 40 години, само че без да губи нито характера, нито полезностите си. Неговото ДНК е по-силно от времето и модата. Кубът показва точно това ", споделят от Mercedes.

44.4-тонният блок от синтетична смола е изработен за 90 дни и вграденият в него 280 GE е в " динамична позиция ". " Това основава усещането, че е бил обхванат от смолата, движейки се в естествената си среда – офроуда ", описват от Mercedes. Кубът е с размери 5.50 на 2.55 метра, а височината му е малко над 3 метра. След премиерата си в Детройт, той ще бъде занесен и на други места по света, на които новият G-Class ще се показва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР