Mercedes-Benz скача в бъдещето с авангардни електрически автомобили като EQE

...
Mercedes-Benz скача в бъдещето с авангардни електрически автомобили като EQE
Коментари Харесай

2024 Mercedes-Benz E-класа е насочен към технически ориентирани купувачи

Mercedes-Benz скача в бъдещето с авангардни електрически коли като EQE и EQS, само че автомобилният производител не е не запомнил моделите, които построиха неговото завещание.

Сега той вдъхва нов живот на дългогодишния седан E-класа за 2024 година Новото потомство носи гама от хибридни задвижващи елементи и футуристичен интериор, който може да бъде оборудван с три екрана и камера за селфита.

За разлика от електрическите коли на Mercedes с форма на сапунена лента, E-класата от 2024 година резервира по-традиционните пропорции на седан с три кутии, с оттеглен обратно салон и дълго съответствие сред предния похлупак и оста. Все отново E-класата е образно обвързвана с EQE посредством черната лайстна сред фаровете и радиаторната решетка.

 width=

Задните светлини се отличават с два звездообразни детайла от двете страни на корпуса в цяла широчина. Гладката каросерия нараства с няколко сантиметра по-широко спрямо отиващия си седан, а Mercedes акцентира усъвършенствано вътрешно пространство с помощта на малко по-дългото междуосие.

Технически характерности на интериора

Въпреки че Е-класата от 2024 година ще се предлага общоприетоо с два екрана, високотехнологичният интериор, забелязан тук, показва опционален трети екран пред пасажера, вследствие на което огромно стъкло се простира през останалата част от арматурното табло. Подобна настройка в EQS е наречена " Hyperscreen ", само че Mercedes намали статута на екрана в E-класата до просто " Superscreen ". Mercedes твърди, че моделите на E-класа, оборудвани с два екрана, имат огромен украсителен детайл от дясната страна на арматурното табло, само че не даде фотоси, показващи тази конфигурация.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР