Mercedes-Benz разкри първите подробности за обновената версия на многофункционалния си превозвач V-Class,

...
Mercedes-Benz разкри първите подробности за
обновената версия на многофункционалния
си превозвач V-Class,
Коментари Харесай

Mercedes обнови V-Class. Обеща и изцяло електрическа версия

Mercedes-Benz разкри първите детайлности за обновената версия на многофункционалния си транспортьор V-Class, който регистрира рекордно пазарно показване през изминалата година, откакто реализацията му достигна равнище от 64 000 единици. Успоредно с анонсирането на фейслифта на модела, от марката оповестиха, че по време на международното ревю в Женева през март ще бъде направена още една важна стъпка в тактиката по електрификацията на портфолиото на компанията с представянето на студийна, но доста близка до серийната версия, разработка на напълно електрически вариант на V-Class.

Новата версия на Mercedes V-Class, с неговите 209 000 осъществена представителя от 2014 година насам, се отличава главно с освежен дизайн на предната си част и въвеждането в портфолиото на четирицилиндров дизелов мотор с максимална мощ от 239 конски сили. За първи път в гамата на модела е налична също по този начин и 9-степенна роботизирана предавателна кутия, а системите за повишаване на сигурността, в това число Active Brake Assist, са актуализирани към актуалните в общата гама на марката.

Обновеният Mercedes V-Class ще може да бъде поръчан в Европа от март тази година, като базовата му цена в Германия е определена на 36 990 евро.

Бъдещото развиване на многофункционалния модел на Mercedes ще бъде демонстрирано на международното ревю в Женева в началото на март, с помощта на разработката Concept EQV, която ще демонстрира част от дизайн и технологичните решения, които можем да очакваме в серийната изцяло електрическа версия на V-Class.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР