Mercedes-Benz разкри първите подробности, снимки и видео за версията 2019 година

...
Mercedes-Benz разкри първите подробности,
снимки и видео за версията 2019 година
Коментари Харесай

Mercedes-Benz показа GLE 2019

Mercedes-Benz разкри първите детайлности, снимки и видео за версията 2019 година на GLE, който ще бъде стартиран на пазара в началото на идната година. С обновен дизайн и съществено увеличено общоприетоо и допълнително съоръжение, автомобилът идва с ново въздушно окачване, нова система за различаване на загуба на сцеплението с пътя на задните колела, нова 4MATIC система и други, а междуосието му е увеличено с 8 сантиметра.

“GLE показва присъщ Mercedes-Benz дизайн, като в това време остава верен на характера си на офроуд автомобил ”, коментира Гордън Вагенер, шеф-дизайнер на Daimler AG. “С дизайн езика си той перфектно съчетава нашата философия за чувствена изчистеност, като по този начин показва съвременен разкош. Интериорът извлича своето обаяние от контраста сред първокласния е елегантен дизайн и цифровите технологи на нашата MBUX система ”, добавя той.

Mercedes-Benz GLE 2019, който ще се създава в Алабама, Съединени американски щати, ще бъде показан за първи път в света по време на международното зиложение в Париж при започване на октомври, като пъров ще бъде стартиран на пазара с нов редови шестцилиндров бензинов двигател, а по-късно ще забележим и негова plug-in хибридна версия. GLE 450 4MATIC ще предложи максимална мощ от 367 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм, а благодарение на функционалността EQ Boost, за кратко лидерът ще може да разчита надопълнителни 250 Нм и 22 конски сили.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР