Mercedes-Benz обяви, че на 1 юни ще станем свидетели на

...
Mercedes-Benz обяви, че на 1 юни ще станем свидетели на
Коментари Харесай

Нов Mercedes-Benz GLC с премиера на 1 юни

Mercedes-Benz разгласи, че на 1 юни ще станем очевидци на премиерата на нов GLC, за кото от компанията разясняват, че е най-динамичният и сполучлив SUV на марката.

За новата си кола, от Mercedes-Benz споделят, че новото потомство на GLC ще продължи да развива мощните страни на постигнатото досега, като една от страните, които са съществено надградени е задвижването. Дебютният автомобил ще се предлага с двигателна гама, формирана само и единствено от електрифицирани оферти.

Модификациите на новото GLC с PHEV зареждаема хибридна задвижваща система ще бъдат в положение да предложат придвижване в чист електрически режим от над 100 километра.

Новият Mercedes-Benz GLC дава обещание също по този начин чудесно държание на и отвън пътя, изцяло цифровизирано предно табло и богато общоприетоо съоръжение, включително и равнище на осъществяване AVANTGARDE.

Всеки един от представителите на новия Mercedes GLC е оборудван също по този начин със система за задвижване на четирите колела 4MATIC със особено конфигурирани режими на работа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР