Mercedes-AMG обяви, че за първи път в своята 50 годишна история,

...
Mercedes-AMG обяви, че за първи път в своята 50
годишна история,
Коментари Харесай

Mercedes-AMG вече си има брандирана писта

Mercedes-AMG разгласи, че за първи път в своята 50 годишна история, към този момент има състезателна писта, която носи емблематичното фирмено обозначение. AMG Speedway се намира в Южна Корея, наоколо до Сеул, и е с дължина от 4.3 километра и със 17 завоя. Първоначално пистата е открита през 1995 година, а през 2011 година е изцяло реконфигурирана по проект на светилото в областта- Херман Тилке.

“AMG Speedway е първата в света състезателна писта, която носи нашето име. Това подчертава значимостта на Южна Корея, като един от нашите съществени пазари ”, коментира Тобиас Мьорс, изпълнителен директор на Mercedes-AMG. “AMG Speedway е не само важна стъпка в бъдещото динамично развитие на AMG в Южна Корея. Тя говори също по този начин за стратегическото развиване на нашата връзка лице в лице. Клиенти и фенове могат да усетят същността на нашата марка от първа ръка ”.

На територията на AMG Speedway, базата на която е благосъстоятелност на Samsung Group, е завършен и специален AMG Салон, в която посетителите ще могат да починат, както и да получат цялата им нужна информация относно продуктите на Mercedes-AMG. Новата база ще бъде използвана също по този начин от компанията за бъдещи представяния на нови модели, търговски образования и други мероприятия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР