Мераците на певеца Мирослав Костадинов да се бракува за дългогодишната

...
Мераците на певеца Мирослав Костадинов да се бракува за дългогодишната
Коментари Харесай

Миро живее на гърба на жена си! Ресторантьорката Ели издържа фалиралия певец

Мераците на артиста Мирослав Костадинов да се бракува за дългогодишната си другарка Ели надалеч не са плод само на обич, научи HotArena.

След като преди две години музикантът подвигна женитба с ресторантьорката надалеч от любопитни очи в Гърция, той си е направил сметката, че към този момент може да живее умерено на неин тил. Такива най-малко са последните догадки за бита на някогашната дуетна половинка от „ Каризма ”, откакто преди седмица стана ясно, че музикантът хубавичко е заседнал в борчове. 

Финансовият колабс на Миро е голяма изненада за почитателите му, защото в последните години той показва висок витален стандарт. Изпълнителят непрекъснато летеше до разнообразни дестинации в чужбина и посещаваше екзотични, въпреки и не топли места на планетата в търсене на ентусиазъм. В приключенията му, несъмнено, му правеше компания и неговата половинка Ели. Сега обаче наподобява, че наличието й е било освен, прелестно, само че и належащо – с цел да се погрижи за сметките, които двамата натрупали в хотели и по летища. 

„ Тя е без значение момиче, което не желае някой да я устоя . Амбициозна е и съумява в работата си ”, признавал е не един път артистът, само че до момента думите ми не загатваха, че брачната половинка му е главата на фамилията. Сега обаче се схваща, че функциите в фамилията му очевидно са разменени и той е по-зависимата от грижи от двете половинки, до момента в който Ели се оправя отлично с изкарването на издръжката му.

Както върви скоро Миро може дефинитивно да се хвърли на гърба на жена си и да чака тя да изкарва прехраната, до момента в който той се е посветил на връзката си с Бог и музикалните си търсения.  Според осведомени с финансовото му състояние е доста тежко, а частен правосъден реализатор е запорирал фирмения му дял в „ Дейвид енд лайт ” поради дълг от 8271 евро . С лихвите сумата набъбнала до 10 861 евро или близо 22 000 лева Тези разноски идват отпреди 7 години Миро взел кола на лизинг, само че в един миг пропуснал да заплаща вноските си по заема. Сумата се натрупала и до през днешния ден види на врата на артиста като гюле. 

„ Хората считат, че ние – лицата от екрана, живеем като във Холивуд. За страдание не е по този начин и ние си имаме своите усложнения ”, признавал е преди години в изявленията Мирослав. 

Преди 5 години музикантът загуби много пари с безогледно бизнес начинание в ресторантьорския отрасъл. Запалил се около концепцията, когато следил половинката си. Около нея всичко се случвало с такава лекост и финес, че музикантът решил, че може да се оправи с костеливия отрасъл. Доста обаче надценил опциите си и вместо да изплува от финансовите си проблеми, се гмурнал в нови. 

В началото той желал на направи влиятелен бар, който се обитаваше на столичната улица „ Витошка ”. Клиентелата трябвало да е изискана, платежоспособна и инвестицията бързо да се върне. Наел артисти – свои протежета от музиканите формати, в които бил арбитър. Само половин година по-късно обаче Каризмата си дал ясна визия, че заведението му няма да прокопса и вместо да затъва още повече – пуснал кепенците. Така глътнал една студена вода и останал на приходите си от участия и предложения за риалити формати, написа " Уикенд ". 

В последните години обаче работата на артиста много е намаляла. Освен, че не е вадил хитови части, Миро към този момент не съумява да се вреди и като музикален експерт в риалититата. Това блъснало по джоба му и го върнало към спомените, в които обилно и прещедро харчел хонорарите си без да мисли за бъдещето. Сега обаче се налагало да стяга колана и да живее с това, което жена му му отпусне. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР