Мераклиите за евтини бегачки могат да отскочат до Загреб да

...
Мераклиите за евтини бегачки могат да отскочат до Загреб да
Коментари Харесай

Разпродават служебни БМВ-та и Мерцедеси за по 600 евро, вижте къде

Мераклиите за евтини бегачки могат да отскочат до Загреб да ги огледат

Хърватите ни удариха в земята с акцията си за разпродаване на служебни коли от марките БМВ и Мерцедес за символичните 600 евро. Тези дни беше оповестена покана за обществена продажба на държавни транспортни средства, която ще се организира в събота (2-ри март) в склада за коли " Cepelin " в Загреб.

Още в петък евентуалните купувачи ще имат опция на улица " Великополска 15а " да огледат всички транспортни средства, които страната продава в този момент, а от 9:00 часа в събота ще могат да вземат участие в наддаването. Както се показва, всеки, който желае да взе участие, е задължен да внесе депозит в размер на 10 % от първичната цена, т.е. минимум 100 евро.

Желаещите би трябвало да посочат и за кое транспортно средство заплащат гаранцията, в противоположен случай губят право на възобновяване на сумата. Компанията продавач разгласява и лист с коли, които се оферират, дружно със фотоси на настоящото им положение.

Така измежду по-новите може да намерите серията Škoda Superb, а от линията от 2016 година се продават цели шест. Мощността на мотора е същата, 2.0, само че най-скъпата стартова цена е тази с номер 119, която е 3100 евро. На обществения търг могат да бъдат открити голям брой микробуси, мотопеди, някогашни полицейски и пощенски коли, както и неизправни коли. Мераклиите да се включат в търга имаха време до 13:00 часа в петък, когато изтече срокът за внасяне на депозита.

*Източник: Blic.rs
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР