Мераклии за премиери има и ще се намерят“, успокои в

...
Мераклии за премиери има и ще се намерят“, успокои в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мераклии за премиери ще се намерят

„ Мераклии за министър председатели има и ще се намерят “, успокои в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него в тази ситуация може да се разчита на президента Румен Радев, а Народното събрание ще би трябвало да бъде в отпуск по време на  предизборната акция.

На въпрос какъв брой ще костват изборите, Борисов отговори:

„ Когато аз споделих да не се дават милиони за машини и милиарди за избори, тогава ми се отговаряше, че демокрацията е скъпо нещо и парите нямат никакво значение “.

Сегашният кабинет без да се гласоподава, еднолично взема решения и си ръководят, съобщи още Борисов. Лидерът на ГЕРБ насочи следващи рецензии към кабинета в оставка на Николай Денков.

Борисов цитира МВФ, съгласно който е груба неточност да се декапитализират енергийните сдружения. „ Хайде най-малко да слушаме какво ни се споделя извън, тъй като всички единствено с посолства и с непознати страни се оправдават “, сподели той пред публицисти в Народното събрание.

Лидерът на ГЕРБ добави, че във всички случаи Народното събрание ще излезе в отпуск, с цел да се организира предизборната акция.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР