Менюто на Александра Кръстева, Мис България 2022, изуми шеф Манчев.

...
Менюто на Александра Кръстева, Мис България 2022, изуми шеф Манчев.
Коментари Харесай

Шеф Манчев се покърти от вечерята на Мис България 2022: Това е калорийна бомба!

Менюто на Александра Кръстева, Мис България 2022, изуми началник Манчев. В нейната вечер в „ Черешката на тортата ” във всичко като се изключи десерта имаше майонеза. Оказа се, че продуктът, към който никой на диета не протяга ръка, не се отразява на съвършената фигура на миската. Александра призна, че като дете е била много цялостна и са я сравнявали с бахур. След това обаче се издължила и последователно се оформили красивите ѝ пропорции.



Мис България постави майонезата даже в баницата си, с която посрещна гостите си.

„ За пръв път виждам баница с майонеза ”, призна заинтригуван началник Манчев.

Той като цяло беше много сериозен към опита на Кръстева да готви, като се почне от неналичието на престилка, през метода, по който реже продуктите, както и за пропорциите на ястията. Количеството майонеза в менюто, освен това не домашно приготвена, а от магазина в действителност му дойте допълнително.

„ Намали майонезата, това е калорийна бомба! ”, възкликна водещият на „ Черешката ”. Той въпреки всичко призна, че Александра се е справила по-добре, в сравнение с е очаквал.



Гостите на Мис България също имаха забележки, като актрисата Рая Пеева даже я назова „ мис майонеза ”. Тя и певицата Таня Боева обаче се разтопиха от това, че Александра им разреши да вечерят с короните ѝ от състезания и комплиментите заваляха. Таня Боева даже и предложи да запишат ария дружно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР