Менютата ще бъдат предоставени на медицинския персонал, който се бори срещу COVID-19,

...
Менютата ще бъдат предоставени на
медицинския персонал, който се бори
срещу COVID-19,
Коментари Харесай

SHELL ОСИГУРЯВА 1000 ОБЯДА ЗА МЕДИЦИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ

Менютата ще бъдат предоставени на медицинския личен състав, който се бори срещу COVID-19, в 17 града

Shell България подарява 1000 обяда на медиците на първа линия в битката срещу коронавируса. Храната се подготвя от служителите на комерсиалните комплекси Shell и се дава на 18 лечебни заведения в 17 града в България. Всяко меню deli by Shell съдържа прясно приготвена салата, сандвич, десерт и бутилка вода. Така компанията отново поддържа здравната система у нас, след като през март подари гориво на стойност 100 000 лева за колите за спешна помощ на Центровете за незабавна здравна помощ в страната.

Дарението е част от самодейността на Shell „ Зареждане с доброта “, в рамките на която компанията цели да провокира още по-силна съпричастност и поддръжка към медиците на първа линия в борбата с коронавируса. Осигуряването на храна за медицинския личен състав е в съгласие с Националния действен щаб и Министерството на опазването на здравето, като пакетите ще бъдат доставяни поетапно в лечебните заведения.

„ С това подаяние желаеме още един път да заявим мощната си поддръжка за медиците, които се грижат за нас и не престават да спасяват животи макар тежките условия. Те са същински герои и заслужават нашето уважение и признателност. Като компания, която оперира в България от съвсем 30 години, считаме за наш дълг да даваме своя принос към обществото и да дадем добър образец в препредаване на добрината “, съобщи Камелия Славейкова, изпълнителен шеф на Shell България.

Компанията се причислява към каузата на придвижването „ Благодарим ви, че ви има “, чиято задача е да поддържа медиците, които се борят против ковид у нас. Екипът на Shell благодари на всички, които стоят зад самодейността, за партньорството им и за желанието им да правят положително.

Търговските комплекси Shell работят със стандартното си работно време, само че при строги правила за сигурност. За да защити в оптималната степен здравето на своите чиновници, клиенти и сътрудници, компанията сътвори програмата „ Защитени дружно “. Тя е разработена съвместно със здравни специалисти и съдържа предписания, основани на най-добрите международни практики.

*Източник: Shell България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР