Мено Кох със сигурност ще напусне ЦСКА - София след

...
Мено Кох със сигурност ще напусне ЦСКА - София след
Коментари Харесай

Защитник напуска ЦСКА - София през лятото

Мено Кох сигурно ще напусне ЦСКА - София след края на сезона. Тогава договорът на бранителя изтича, а той е отказал да го преподпише при последните договаряния с управлението на клуба. " Мач Телеграф " научи и повода, заради която нидерландецът бе държан толкоз дълго време на пейката.

От " Армията " разкриха, че Мено Кох имал уговорка в контракта, съгласно която той се удължава автоматизирано, в случай че бранителят изиграе избран брой мачове за отбора. Проблемът е, че бранителят взима най-голямата заплата в ЦСКА - София. Ръководството е водило договаряния с него за подновяването на договора му, само че при занижаване на месечното му заплащане.

Кох изрично обаче е отказал да си понижи заплатата. Именно поради това е бил забит на пейката, с цел да не извърши изискването за изиграни мачове. Към днешна дата бранителят може да бъде употребен свободно от Саша Илич, тъй като има доста малко срещи до края на сезона и към този момент е невероятно да се извърши изискването, което автоматизирано ще възобнови договора му.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР