Мениджъри на отбори от Висшата лига изразиха притеснения и отправиха

...
Мениджъри на отбори от Висшата лига изразиха притеснения и отправиха
Коментари Харесай

Мениджъри се надигнаха срещу Висшата лига

Мениджъри на тимове от Висшата лига показаха терзания и насочиха рецензии към управлението на лигата. Треньорът на " Тотнъм " Антонио Конте съобщи, че последната среща за разискване на актуалните провокации към сгъстения календар и серията отсрочени мачове е била загуба на време.

Колегата му от " Норич " Дийн Смит дефинира като полуда програмата на тима му, който има два мача за 48 часа.

" Когато имаш стена против себе си, можеш да помолиш и да приказваш за това, което искаш, само че всички решения към този момент са взети ", сподели Конте.

Той също счита, че за тимовете не е елементарно да играят през ден. " Трябва да владееш ситуацията доста добре поради риска да загубиш играчи поради травми ". Конте напомни, че половината му футболисти са били инфектирани с ковид.

Мениджърът на " Кристъл палас " Патрик Виейра се съгласи с предлагането на Хосеп Гуардиола на тимовете да бъде разрешено да вършат по пет смени. Според някогашния капитан на " Арсенал " това е положително решение за всички клубове, само че главно би облагодетелствало водещите тимове, които имат повече равностойни състезатели.

Три мача от програмата на Боксинг дей (26 декември) бяха отсрочени. След такова решение беше взето и за " Бърнли " - " Евертън ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР