Мениджърът Юрген Клоп остана много доволен от играта на Мохамед

...
Мениджърът Юрген Клоп остана много доволен от играта на Мохамед
Коментари Харесай

Клоп хвали Салах след успеха над Сити

Мениджърът Юрген Клоп остана доста удовлетворен от играта на Мохамед Салах в нетипична за голмайстора роля при успеха на Ливърпул с 1:0 против Манчестър Сити в мач от британското състезание по футбол.

Египетският национал бе употребен като централен нападател и вкара единственото попадение.

" Мо игра фантастично. Той бе един от двамата централни нападатели дружно с Роберто Фирмино и вкара гол, както го могат единствено най-хубавите ", съобщи германецът.

" Малко по-рано той имаше още едно чисто състояние и в случай че имаше още малко шанс, щеше да вкара и него. Отделно от това, Салах игра добре с топката и без нея, беше непрекъсната опасност за вратата на Сити, вложи доста старания и като цяло направи отличен мач ".

Египтянинът бе централен нападател и в дуела от Шампионската лига против Рейнджърс Глазгоу, в който записа най-бързия хеттрик в историята на шампионата.

Салах сподели: " Надявам се тази победа да ни даде самочувствие и да влезем в сполучлива серия. Последните няколко седмици бяха тежки и не играехме по най-хубавия метод, само че това се промени в последните два мача. Трябва да запазим инерцията ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР