Мениджърът Пеп Гуардиола похвали въздействието на Жереми Доку, след като

...
Мениджърът Пеп Гуардиола похвали въздействието на Жереми Доку, след като
Коментари Харесай

Гуардиола засипа с похвали ново попълнение след обрата срещу Уест Хем

Мениджърът Пеп Гуардиола похвали въздействието на Жереми Доку, откакто новото попълнение от Рен вкара първия си гол за Манчестър Сити, с цел да помогне на първенците от Висшата лига да създадат поврат против Уест Хям до 3:1.

Сити се пребори с закъснение от 0:1 на полувремето, с цел да изравни в границите на секунди след подновяването на играта посредством Доку.

Мениджърът сподели, че не е очаквал такова неотложно влияние от 21-годишния Доку, който дойде от Лига 1 през последната седмица на трансферния прозорец. Испанецът съобщи, че е имало терзание в представянето на Доку, когато той направи своя дебют против Фулъм (5:1) преди интернационалната пауза.

„ Бях в Барселона, имах възприятието, че той игра малко обезпокоеното против Фулъм. Жереми преди малко беше дошъл, имаше два или три дни тренировки с тим, който завоюва требъл. Може би напрежението му бе пристигнало допълнително.

Казах му използвай качеството си на крило. Един против един, един против двама и пробивай. Ако нямаш възприятието, върни пас на Йоско Гвардиол и пробвай още веднъж. Беше необикновен от първата минута, нападателен с огромна увереност.

Когато купувате млад състезател като него с нескончаем контракт, би трябвало да сте търпеливи. Не може да очаквате, не чаках втория мач за Сити да играе по този начин, както той направи. Начинът, по който той игра, аз не помня от доста от дълго време нещо такова. Има процеси, които той би трябвало да научи. Ние постоянно сме там, с цел да му помогнем. В Манчестър Сити всеки състезател би трябвало да бъде себе си. Всички играчи тук имат доста качества “, съобщи Пеп Гуардиола.

Igniting the comeback! ⛽️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР