Мениджърът на заяви, че няколко отбора имат всички шансове да

...
Мениджърът на заяви, че няколко отбора имат всички шансове да
Коментари Харесай

Клоп: Битката за титлата няма да е само между нас и Сити

Мениджърът на съобщи, че няколко тима имат всички шансове да завоюват шампионската купа във Висшата лига този сезон, като отхвърли догатките, че феновете ще станат очевидци на надпреварване с два коня: неговият тим и.

Сити и Ливърпул преобладаваха във Висшата лига в последните два сезона, като воденият от Пеп Гуардиола отбор завоюва купата през сезон 2018/2019 с 98 точки против 97 за Ливърпул. Отборът на Клоп пък си взе купата предишния сезон, завършвайки с 18 точки пред " небесносините ". Много експерти считат, че през тази година отново двата тима ще бъдат съществени кандидати.

" Да, в Англия постоянно е било надпреварване с повече от два коня, разяснява Клоп пред Скай Спортс. -
Конкретно видяно, през предходната година в избран миг борбата също беше сред три тима. Нищо не е обезпечено в Англия. Не мисля за нас като за един от двата тима, които ще се борят. Напротив, мисля за нас като за тим, който би трябвало да направи доста неща вярно, с цел да бъде сполучлив.

Liverpool and City face two different but related challenges, that take some of the edge off Sunday.

Klopp trying to retain the title (only 13 previous managers)

Guardiola trying to build a new title team at same club (only 6 previous managers)
— Miguel Delaney (@MiguelDelaney)
" Ако се обърнем обратно към последните две години, те бяха впечатляващи и за двата тима. Но през този сезон нищо за никого не е обезпечено. И не значи, че още веднъж ще имаме същия късмет ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР