Мениджърът на Юрген Клоп бе заснет да дава бутилки с

...
Мениджърът на Юрген Клоп бе заснет да дава бутилки с
Коментари Харесай

Щастлив Клоп връчи... бири на двама късметлии след победата

Мениджърът на Юрген Клоп бе сниман да дава бутилки с бира на почитатели на тима след триумфа за мърсисайдци с 3:1 при гостуването на Кристъл Палас. Чрез триумфа " алените " редуцираха изоставането си от Манчестър Сити на върха във Висшата лига.
След мача Клоп бе в въодушевление от триумфа, само че и не спести рецензиите си към своите момчета: " Показахме какъв брой налудничаво положителни можем да бъдем, само че и какъв брой зле можем да сме също. За 35 минути бяха невероятни, изглеждахме остри и подготвени да играем в дребни пространства, по-късно обаче Палас стартира да играе по-добре, а ние не започнахме добре втората част ".
След дуела Клоп очевидно е разрешил на футболистите си да се насладят на заслужена бира по пътя към у дома от Лондон. Обичаният от почитателите на Ливърпул ментор даже взе две бутилки от рейса на клуба и ги връчи на двама късметлии - почитатели на отбора.
Предстои пауза и идващият дуел на Ливърпул е чак на 6 февруари, когато посреща вкъщи Кардиф в мач от четвъртия кръг на ФА Къп. Разбира се, Мохамед Салах, Садио Мане и Наби Кейта надалеч няма да почиват, защото вземат участие в Купата на африканските народи. Най-важното за почитателите обаче е, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР