Мениджърът на Уигън Пол Кук трудно намираше думи от щастие

...
Мениджърът на Уигън Пол Кук трудно намираше думи от щастие
Коментари Харесай

Пол Кук: Не сме и мечтали за такава победа

Мениджърът на Уигън Пол Кук мъчно намираше думи от благополучие след успеха с 1:0 над Манчестър Сити в шампионата ФА Къп.

„ Това е невероятна вечер за всички нас. Всички играха ужасно. Да се надигнем против подобен тим. Не сме си мечтали, че ще се случи по този начин. Това е ужасно и за нашия президент. Работихме ужасно доста. Манчестър Сити игра отличен футбол, владееше играта, само че ние успяхме да спечелим и това е изключително”, сподели Пол Кук след отстраняването на Сити.

„ Когато се прибереш толкоз надълбоко, постоянно е доста мъчно. Манчестър Сити ни притискаше, само че ние бяхме доста единни. Всички се бориха докрай”, разяснява още Кук и добави:

„ Мисля, че аленият картон беше подобаващ. По време на мача всички сме доста прочувствени. Реагирахме много бурно, по-късно се извинихме един на различен. Трябва да похвалим и Уил за гола, тъй като той вкара страховит гол. Никой не е споменавал, че можем да бъдем в идващия кръг, само че ето в този момент ние ще играем против Саутхемптън.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР