Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс заяви, че в клуба

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс заяви, че в клуба
Коментари Харесай

Мойс: Знаем, че има голям шанс Деклан Райс да напусне

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс съобщи, че в клуба се надяват да задържат звездата си в средата на терена Деклан Райс, само че има огромен късмет той да напусне тима след края на сезона.

24-годишният Райт, чийто контракт изтича през лятото, от дълго време притегля вниманието на някои от водещите отбори във Висшата лига, а спекулациите за бъдещето му се ускориха в последните месеци. Сред разновидностите за нов тим на футболиста се загатват Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед.

" Честно казано се надяваме Деклан да остане, това е главното. Бихме желали да продължи да носи екипа на Уест Хем, само че сме наясно, че нещата може да се трансформират след края на сезона ", призна Мойс преди гостуването на Брентфорд в неделя.

" Това е един от сюжетите, които може да се случат. Знаем, че има огромен щанс той да напусне ", добави Дейвид Мойс.

Уест Хем е на 15-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига с 37 точки, като отборът се пробва да доближи и до първия си край в европейските клубни шампионати от 1976 година насам откакто надви над нидерландския АЗ Алкмаар в първия мач от полуфиналите в Лигата на конференциите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР