Мениджърът на Уест Хам Славен Билич беше много радостен след

...
Мениджърът на Уест Хам Славен Билич беше много радостен след
Коментари Харесай

Билич: Голяма победа! Показахме, че сме живи

Мениджърът на Уест Хам Славен Билич беше доста щастлив след обрата против Тотнъм с 3:2, класирал " чуковете " за 1/4-финалите в шампионата за Купата на Лигата в Англия.

“На полувремето футболистите бяха в неприятно въодушевление, само че не чак толкоз, колкото против Брайтън. Въпреки това, не играхме неприятно, само че не създадохме положения. Поговорихме си какво да създадем, с цел да застрашим вратата на противника. Отборът реагира по най-хубавия вероятен метод. Вкарахме три гола и победихме. Това е голям триумф за нас и ще ни даде убеденост в личните сили. Няма по какъв начин да не съм щастлив. Важното е, че показахме, че сме живи и можем да излизаме от сложни ситуации”, показа Билич.

Неговият сътрудник Маурусио Почетино призна, че отборът му се е отпуснал след почивката и това се е оказало съдбовно.

“Вкарахме два гола и си помислхме, че работата е свършена. Загубихме централизация и за 15 минути резултатът стана 2:3. Това не трябваше да се случва. Съперникът нямаше какво да губи и си повярва, а ние не реагирахме вярно. Трудно ми е да приема такова показване, като през второто полувреме. Жалко, че не проявихме зрялост. Бяхме длъжни да останем деликатни и да действаме с централизация, както против Реал Мадрид и Ливърпул”, сподели Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР