Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс заяви, че битката за

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс заяви, че битката за
Коментари Харесай

Дейвид Мойс: С Рой Ходжсън Уотфорд има шанс да не изпадне

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс съобщи, че борбата за оцеляване се трансформира много бързо. Утре " чуковете " одобряват, който в събота взе точка при гостуването си на.

" Мисля, че преди няколко седмици хората към този момент си правеха прибързани изводи. беше на дъното, само че те записаха две победи. също реализира триумф. Има признаци, че тези тимове се усъвършенстват. Това ужасна позиция, в която да бъдеш. Всеки мач е въпрос на точки. Доволен съм, че аз не съм в сходна позиция ", показа Мойс.

" Ако има някой, който може да помогне на да не изпадне, това е Рой Ходжсън. Той е доста добър треньор и някой, който е работил на всички равнища. Той дава късмет на Уотфорд да оцелее. Неговите тимове през години постоянно са добре готови. Веднага се усети неговото въздействие. Когато си в неприятна серия, би трябвало да спреш да допускаш голове. В първия му мач те не позволиха гол. Играхме с тях преди месец и постигнахме добър резултат, само че доста неща се трансформираха оттогава - нови играчи, нов управител. Ще се надигнем против друг Уотфорд ", сподели още някогашният управител на и.

David Moyes: Our squad, Rice, Hodgson and Watford
— West Ham United Rooter (News and Updates) (@WestHamRooter)
Мойс разкри, че Микаел Антонио е възобновен и ще бъде на линия за утрешния дуел. и са с травми. Мойс засипа с похвали, като показа, че той може в бъдеще да бъде капитан на националния тим на. Специалистът нямаше проблем да се съгласи с оценката, че Райс може да коства 100 милиона лири в днешния футболен пазар.

" Доволен съм, че хората приказват за като кандидат за топ 4. Това демонстрира какъв брой сме напреднали. Остават ни 15 мача в шампионата. Трябва да играем в действителност добре, с цел да сме покрай тимовете пред нас и ще забележим какво ще се случи ", добави мениджърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР