Мениджърът на Уест Бромич Албиън Тони Пюлис директно обвини звездата

...
Мениджърът на Уест Бромич Албиън Тони Пюлис директно обвини звездата
Коментари Харесай

Мениджърът на Уест Бром: Алексис мами и симулира

Мениджърът на Уест Бромич Албиън Тони Пюлис непосредствено упрекна звездата на Арсенал Алексис Санчес в грозна симулация по време на загубата на своя отбор с 0:2 на „ Емиратс”.

Наставникът бе гневен след края на срещата, в която вярваше, че отборът му заслужаваше дузпа за фаул на Шкодран Мустафи против Джей Родригес в наказателното поле. Въпросната обстановка се разигра в 8-ата минута, а реферът пусна авантаж, с цел да види по какъв начин Чех след това отбива в гредата шута на Родригес.

Арсенал почерни върха на Гарет Бари

Малко по-рано Алексис си завоюва директен свободен удар пред наказателното поле на противника, като падна много леко в единоборство с Крейг Доусън.

„ Разочароващ е методът, по който Алексис се свлече за първия директен свободен удар, това е мамене”, сподели Пюлис. „ Джей в действителност е много почтен футболист, а не получи отсъждането, което заслужаваше. Всички видяха какво се случи. Алексис в действителност се пльосна за първия директен свободен удар и трябваше да получи жълт картон.”

„ После идва единоборството на Мустафи против Родригес в наказателното поле. Реферът има чудесна видимост. Всички видяха тази обстановка и могат сами да решат. Това освен е нарушаване, само че и техният състезател може да бъде изпъден. Говорим си евентуално за дузпа против тим, който остава с 10 души, само че дано не обсъждаме повече съдията”, добави Пюлис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР