Мениджърът на Тотнъм Райън Мейсън бе бесен на съдиите след

...
Мениджърът на Тотнъм Райън Мейсън бе бесен на съдиите след
Коментари Харесай

Райън Мейсън бесен на съдиите: Жота въобще не трябваше да е на терена

Мениджърът на Тотнъм Райън Мейсън бе гневен на съдиите след загубата с 3:4 от Ливърпул. Зрелищният конфликт предложи страсти до последната минута, а домакините на " Анфийлд " изтръгнаха трите точки с попадение на Диого Жота в 94-тата минута. Наставникът на лондончани обаче попита за какво португалецът не бе изпъден по-рано в мача, когато подвигна високо крайници си и изрита в главата Оливер Скип.

" Честно, това несъмнено е най-чистият червен картон, който би трябвало да се даде. Някой би трябвало да ми изясни за какво не бе даден. Той заплашва противника си с това посегателство. Скип се нуждаеше от шевове. След това той означи победния гол, а изобщо не трябваше да е на терена ", ядосва се Мейсън.

" Това трябваше да е пряк червен картон. Той подвигна високо бутоните си, имаше удар и разкървави главата на съперника си, съгласно мен са спазени всички критерии за червен картон. Това реши мача, тъй като той не трябваше да е на терена ", продължи наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР