Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино засипа с критики своите играчи

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино засипа с критики своите играчи
Коментари Харесай

Почетино: Не може да играем така, ако искаме да сме претендент за титлата

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино засипа с рецензии своите играчи след загубата с 1:2 от Уотфорд. Според него, отборът му не може да играе по сходен метод, в случай че желае да бъде действителен кандидат за купата.

“През първото полувреме бяхме прекомерно отпуснати и несериозни. Доминирахме, само че не бяхме задоволително нападателни. Когато искаш да побеждаваш и да покажеш, че си действителен кандидат за купата, не може да играеш футбол пет минути и да си кажеш, че ще търсиш успеха през второто полувреме. Получихме два гола от статични положения. Ако искаш да си кандидат и да се бориш за върха, не може да ти вкарват сходни попадения. Нужно е повече мощ и борбеност, с цел да покажеш, че в действителност искаш да победиш. Това не са единствено думи, това е действителността. Много е елементарно да обясня какво се случи на терена през тези 95 минути”, счита Почетино.

“Когато губиш, би трябвало да се учиш и да се подобряваш. Аз обаеч съм отчаян, че не си взимаме поучения и когато побеждаваме в мачове, в които не сме го заслужили с играта си. През цялата седмица изяснявам на играчите, че не играем толкоз добре, само че очевидно те си мислят друго”, сподели още аржентинецът.

Премиър лийг 4 кръг, неделя 2 септември  Уотфорд 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР