Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино удължи договора си с тима

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино удължи договора си с тима
Коментари Харесай

Маурисио Почетино подписа нов договор с "Тотнъм" до 2023 г.

Мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино удължи контракта си с отбора и ще остане в Северен Лондон до 2023 година, оповестиха " шпорите ". Аржентинският експерт, който пое състава през 2014 година изведе " Тотнъм " до две следващи класирания в Топ 4 в последните три сезона.

" Много съм удовлетворен, че постигнахме сделка и удължихме контракта на Маурисио ", сподели президентът на " шпорите " Даниел Леви.

Заедно с Почетино в " Тотнъм " остават членовете на треньорския му щаб Хесус Перес, Мигел Д’Агостино и Тони Хименес. Аржентинският експерт ще има достойнството и да бъде първият управител, който ще води " Тотнъм " на новия му стадион, който би трябвало да бъде приключен при започване на септември. През предишния сезон отборът игра на " Уембли ".

" За мен е чест да подпиша нов дълготраен контракт, тъкмо когато навлизаме в един от най-важните интервали в клубната история. Горд съм, че ще мога да изведа " Тотнъм " на новия му стадион, който ще бъде от международна класа. Това е специфичен клуб, стараем се да бъдем изобретателни в работата си освен на терена, само че и отвън него, и по този начин да реализираме триумфи ", сподели Почетино.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР