Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че бъдещето може да

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че бъдещето може да
Коментари Харесай

В Тотнъм не се безпокоят от отлив на звезди

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че бъдещето може да докара до разлъка с още водещи футболисти, които желаят да печелят титли. Самият той обаче не е угрижен от следствията, които сходна вероятност би донесла.

Почетино преди конфликта със Сити: С Пеп се почитаме

През лятото „ шпорите” се разделиха с титулярния си десен бранител Кайл Уолкър, който бе продаден в Манчестър Сити за 45 милиона паунда. В момента „ гражданите” са първи във краткотрайното класиране с 11 точки преднина пред втория Манчестър Юнайтед.

До момента Уолкър е първото огромно име, което напуща „ шпорите”, откогато Маурисио Почетино пое юздите през май 2014 година. „ В човешката природа е постоянно да искаш да бъдеш по-добър и да се изправяш пред разнообразни провокации и идеи”, сподели аржентинският експерт.

„ Може би някои играчи не са съгласни с нашите проект и тактика, заради което, несъмнено, имат право да се оплакват, да приказват и в последна сметка да потърсят ново предизвикателство по разнообразни аргументи.”

Почетино: Роуз може да недоволства, само че аз съм шефът

„ Най-важното е да приказваме, да очертаем проект за всички и те да са щастливи, тъй като животът е за това – да се наслаждаваш и да бъдеш благополучен.”

„ Ние не се тревожим. Знаем какъв е нашият план и кои сме ние. В последна сметка ще се опитаме да развием концепциите си, като мислим освен за през днешния ден и на следващия ден, само че също по този начин и в дълготраен проект.”

Финансовият дебелоглав на Тотнъм гони един от най-хубавите

„ Точно това е основното: не е значимо да побеждаваме единствено през днешния ден, само че и на следващия ден, а след това и другото утре”, добави Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР