Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определи ясно изненадващи приоритети за

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определи ясно изненадващи приоритети за
Коментари Харесай

Почетино изненада: Нашите цели са Висшата лига и Шампионската лига

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино дефинира ясно изненадващи цели за своя отбор през сегашния сезон, а точно триумфи в най-престижните надпревари - Висшата лига и Шампионската лига. Аржентинският ментор подреди Купата на лигата на трето място в своя лист за сезон 2017/2018.

“Шпорите” започнаха чудесно представянето си в Шампионската лига тази година и завоюваха с 3:1 семейството си на Борусия Дортмунд, само че в Премиър лийг са едвам пети, откакто реализираха единствено две победи от първите си пет кръга. Тимът на Почетино посреща на следващия ден вечер от 22 часа българско време Барнзли за Купата на лигата.

“От нас се чака да спечелим Висшата лига или Шампионската лига. Това са двата огромни трофея. Ще е ужасно да спечелим купа за нашите почитатели, само че Тотнъм би трябвало да се стреми да гради план, който се стреми към тези два огромни трофея. Ако оставим тези две цели, това би било огромна неточност. За да си огромен тим, това би трябвало да са твоите цели. Уигън завоюва Купата на Англия и къде са те в този момент? Лига 1?. Това е най-точният пример”, съобщи Почетино.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР