Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино очаква до края на сезона

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино очаква до края на сезона
Коментари Харесай

В Тотнъм не виждали драма около Алдервейрелд

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино чака до края на сезона централният бранител Тобиас Алдервейрелд да се завърне към нормалното си равнище при все целия трансферен звук към последния.

Тотнъм се съобщи, продава Алдервейрелд

Белгийският национал изпитва компликации да си върне титулярното място след травмата в бедрото, която получи към края на предходната календарна година. В Англия обаче са уверени, че формата на играча не е единственият претекст за протичащото се. Много по-голямо значение там отдават на отхвърли на Алдервейрелд да подпише нов контракт.

Намекнаха на ас от Тотнъм, че може да се размине с Мондиала

29-годишният бранител се пазари да получава в пъти по-висока заплата, с цел да остане правилен на „ шпорите”, които от своя страна са известни със строгата си финансова дисциплинираност и нежеланието да разклатят съществено структурата на заплатите в отбора. В съглашението на Алдервейрелд с Тотнъм попада уговорка, съгласно която през лятото на 2019 година всеки искащ може да го закупи против единствено 25 милиона паунда. Затова в случай че разговорът сред двете страни продължи по същата неудачна пътека, има огромна възможност футболистът да бъде продаден още след края на актуалната акция.

Напоследък Почетино избира да залага на Дейвинсон Санчес и Ян Вертонген като централни бранители, а при сложната победа над Стоук Сити (2:1) през предишния уикенд към този момент възобновеният Алдервейрелд остана даже отвън групата.

ПСЖ предлага заплата от 10 милиона на Алдервейрелд

„ Тук се вършат драми от най-дребните неща. Предвид серията ни от 14 следващи мача без загуба няма да приказвам за футболист, който не играе”, отсече Почетино.

„ Тоби беше контузен дълго време, само че към момента е наш футболист и има 2 години по контракта си. Сигурен съм, че той ще играе още веднъж до края на сезона. Той се оправя добре в тренировките. Просто би трябвало да изчака своя късмет, но тъкмо през днешния ден няма никакъв смисъл да приказваме по отношение на тази ситуация”, добави аржентинският стратег.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР