Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира появилите се информации, че

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира появилите се информации, че
Коментари Харесай

Почетино: Когато те потърсят от Реал – си длъжен да ги изслушаш


Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разяснява появилите се информации, че точно той е любимец да размени Зинедин Зидан отпред на Реал Мадрид. Вчера френският експерт шокира футболния свят, обявявайки, че повече няма да води Кралския клуб и то единствено дни, откакто победи в Шампионската лига за трета поредна година. Оставката на Зидан от своя страна породи доста спекулации по отношение на идващия ментор на „ белите “, като измежду най-спряганите имена бяха тези на Почетино, Арсен Венгер и Антонио Конте.

„ Когато от Реал Мадрид те потърсят – си задължен да ги изслушаш. В моя случай обаче нищо не зависи от мен. Наскоро подписах нов дълготраен договор с Тотнъм, където се усещам доста благополучен “, съобщи Почетино.

В новия договор на аржентинеца не е вписана съответна сума за предварително овакантяване. Той заработва по 8,5 млн. паунда (€ 9,6 млн) годишно в лондонския клуб. Тотнъм обаче няма никакво желание да се разделя с него и ще изиска от Реал отплата от 42 млн. паунда (€ 48 млн), в случай че желае да откупи контракта му.

„ Тотнъм ми разрешава да работя и паралелно с това да се развиваме взаимно. За момента желая да се съсредоточвам само върху подготовката ни за идващия сезон и да се дистанцирам от всичко, което се приказва по тематиката. Със сигурност ще има доста клюки, доста мнения, само че истината е, че не съм получавал никакво предложение от Реал Мадрид “, добави още мениджърът на лондончани. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР