Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели мнението си за възобновяването

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели мнението си за възобновяването
Коментари Харесай

Моуриньо: Трудно е, когато гледаме в Германия да играят, а в Англия не

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо показа мнението си за възобновяването на сезон 2019/20 в Англия.

" За да бъда почтен, от момента, когато Бундеслигата се възобнови и оповестиха датите на рестарт на шампионатите в Португалия и Испания, най-трудният интервал стартира за нас, тъй като всички ние желаеме да играем. Трудно е да гледате по какъв начин се играе футбол в други страни, само че не и в Англия. Футболистите в Германия към този момент дават на света това, което всички обичат, само че ние не го вършим. Трябва обаче да почитаме и да се доверим на решенията на управляващите и Висшата лига. Просто би трябвало да изчакаме решение.

Връщането към тренировките е необикновено преживяване за всички нас. Мисля, че всички имахме потребност, даже от миризмата на тревата. В един миг започнахме да упражняваме в 9 сутринта и завършихме в 5 вечерта, тъй като играчите работеха самостоятелно, всеки имаше своето време. Моите играчи към този момент са изтощени от това. Можете даже да намерите занимателна фотография, на която карам колело, тъй като нашите терени са на голямо разстояние един от различен ", съобщи Моуриньо пред Sky Sports.

Висшата лига възнамерява да възобнови сезон 2019/20 в средата на юни, само че формалната дата към момента не е оповестена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР