Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо похвали совите футболисти след победата

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо похвали совите футболисти след победата
Коментари Харесай

Моуриньо: Имаше някои плашещи моменти

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо похвали совите футболисти след успеха с 3:2 над Борнемут. Той призна, че в мача е имало някои плашещи моменти, само че все пак е удовлетворен от раздаването на отбора му. “Шпорите” водеха с 3:0, само че позволиха противникът им да върне две попадения и да ги тормози в края.
“Сматам, че показахме може би най-хубавата ни игра до третия гол. Можехме да отбележим и четвърти, само че по-късно противникът върна едно попадение и това тотално промени хода на мача. Стори ми се, че играчите ми бяха леко изтощени, откакто изиграха някои напрегнати срещи в последно време. Въпреки това бяхме покрай четвърто попадение, само че в Премиър лийг всичко може да се промени за секунди и мачовете са живи до последно. Играхме добре в дълъг интервал от срещата, имаше и някои плашещи моменти, само че като цяло почитателите ни се любуваха на успеха. Вкарахме седем гола в последните четири дни”, съобщи Моуриньо.
Той разяснява и представянето на Деле Али в последно време, който стартира да си връща положителната форма.

“Той играе на позиция, на която се усеща комфортно и е благополучен от това. Давам му независимост да покаже своята креативност. Смятам, че той изигра три феноменални мача, откакто аз поех отбора”, добави португалецът.

Премиър лийг 14 кръг, събота 30 ноември  Тотнъм 3:2краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР